You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vuslat yolcusu doğum günü bu gün :))

(...)
siteyi bi açtım forumda aşağ doğru bi indimmm anuuummmm ne çok kişi doğmuş yıl başında gülücük

hepsinindoğum günün bu başlık altında kutluyorum

sitemizin hem değerli üyesi hemde modu olan sevgili kardeşim vuslat ında doğum günüymüş bu gün doğum günün kutlu olsun gülücük sevdiklerinle sağlıklı huzurlu ve bol paralı bi ömür diliyorum sana gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: vuslat yolcusu doğum günü bu gün :))
Açan olmasaydı ben açacaktım hızlısıngülücük hep genç kalman dileğiyle hayırlı uzun ömürler diliyorum ...
en İÇTEN ve DIŞTAN dileklerimle doğum gününü kutlarım.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamu aleykum verahmetullahi veberakatuhu..
Doğum günün kutlu olsun kardeşim rabbimden hayırlı bereketli bol sevaplı bir ömür diliyorum hayırlarda buluşmak duasıyla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinle..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
SELAMUNALEYKUM.

RABBIM iman sağlık afiyet dolu bir ömür nasip eylesin....yaşadığın şeylerden pişmanlık duymaman dileğiyle abi....GÜZEL RABBIM razı oldugu amelleri nasip eylesin....

Besmele...Selam...Du'a...........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2010, Saat:04:45 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.