You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Virus Bilgisi
Arkadaslar Sitemizde virus tespit edilmiştir...Gecici Sureligine siz kullanıcılarımızın guvenligi acısından sitemiz kapanacaktır..Lütfen pc nize antivirus yazılımı yukleyin ve sisteminizi tarattırın.Ozellikle C sürücünüzü tarattırmanız onemle rica olunur.

Bu gecici rahatsızlıktan dolayı sizlerden ozur dileriz en kısa zamanda problem giderilicektir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Virus Bilgisi
Sitemizdeki virus temizlenmiştir...Kendi pcnizdekini silmek için antivirus programı kullanınız veya

C:\Documents and Settings\(kendi klasorunuz)\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\

içine girip içindeki tum dosyaları siliniz... index.dat dosyası zaten silinmemektedir...

Gecmiş Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
c de kendi klasörümün olduğu yere tamamen bulaşmış galiba kasper ve avira anitivir bulamıyor format mı atmam lazım ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gülsevre sana dedigim yerdeki dosyaları silmen yeterli ok gerisi onemli degil oraya kaydediyor cunku dosyayı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yaptım serhat abi herşeyi denedim."temp" diye bişey bulaşıyodu.sitey, açınca virüs uyarısı veriyodu hemen geçmişi siliyodum, ccleaner ı çalışıtıryodum 2-3 kere bütün pc yi tarattım ama gitmiyo.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bak gülsevre siteye download bolumune antivirus programları eklicem onları kendi pc ne indir kur ok sonra pc ni tarattır sorun kalmıcaktır en kısa zamanda eklicem Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yardımların için çok sağol serhatgülücüksen olmasan halimiz nice olurduTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ya demekki ben siteye bu yüzden ulaşamıyodum bendeki antivirüs programı virüslü siteleri açmıyo çünkü bakalım bundan sonra ne olacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
KIZ BEN DEDİM SERHATA BU VİRÜS PROGRAMI DİYE O Bİ İŞE YARAMAZ DİYOTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.