You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesveseye mi düştüm?

Vesveseye mi düştüm?

Yeni Üye
Vesveseye mi düştüm?
Arkadaşlar çok kötü iğrenç ötesi şeyler aklıma geliyor. O kadar kötü ki söylemek istemediğim halde kötülüğünü belirtmek için bir örnek vereceğim; sevdiğim kadının beni aldatırken falan aklıma geliyor. Bu saçmalıkları internetten çok araştırdım çok psikolojik makale okudum fakat geçiremedim. Absürd mide bulandırıcı görüntüler aklımda istemeyerek canlanıyor ve zihnimi kontrol edemiyorum. Düşünmemeye çalıştıkça böyle daha çok oluyor. Allah'ım şifası olmayan hastalık vermez. Lütfen okuyabileceğim bir sure, ayet, dua ne varsa önerir misiniz? Kaç gündür araştırmaktan kafamı kaldıramadım. Küçük şeyleri de kafaya takıyorum şu son birkaç aydır. Lütfen eğer vesveseye düştüysem nasıl kurtulacağım? Kurtulamamaktan korkuyorum. Böyle yaşamak azap verici.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Vesveseye mi düştüm?
Bir şeyi “düşünmeyeceğim” “unutacağım” demekle o şey aklınızdan çıkmaz aksine daha çok yerleşir bir şeyi düşünmek istememenin ilk yolu aklı bedeni faydalı bir işle meşgul etmektir.
Dua olarak Felak Nas İnşirah surelerini okuyabilirsiniz.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.