You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesveseler Hakkında

Vesveseler Hakkında

Yeni Üye
Vesveseler Hakkında
Selamun Aleyküm. Öncelikle kendimi tanıtayım ben bu sene liseyi bitirip üniversite sınavlarına hazırlanmış olan bir kardeşinizim. Stresli bir yıl geçirdim Allah'a şükür bitti sınavlar fakat daha büyük bir stres yaşıyorum. Önceki yıllar sıksık aklıma vesveseler gelirdi dini konular hakkında kısa süreli olurdu genelde cok morelim bozulmazdı. Bu sıralar tekrar başladı vesveseler aklıma bin türlü dini konular hakkında cok kötü şeyler geliyor aklıma geldikte euzu besmele çekiyorum gidiyor ama sonra tekrar geliyor, bu vesveseler gittikce artmaya basladı önüne geçemiyorum haşa dinden cıktıgımı bile düsünmeye basladım icim icimi yiyor iştahım felan kesildi. Nasıl kurtulabilirim bu vesveselerden lütfen bu konuda bilgili birisi bana yardım etsin hepinizden Allah razı olsun. Hayırlı Ramazanlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2015, Saat:01:53 AM, Düzenleyen: clarity.
...
RE: Vesveseler Hakkında
Aleyküm selam kardeşim

Öncelikle vesveselere kapılmamak için süpheye düştüğümüz konuları iyice araştırıp öğrenmemiz gerekir,devamındada sabır etmek gerekir .Vesvese diyorsun ,en azından bunun farkındasın kardeşim bu bile senin için gayet yeterli.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İnşaAllah kardeşim.Allah cc yardımcın olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Said Nursi vesvesenin tek ilacının umursamamak olduğunu söylüyor. Elinizden geldiğince umursamamaya çalışmalısınız. Alla yardımcınız olsun.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.