Önceleri sormak hiç aklıma gelmedi.Sorunum idrar kaçırma ile alakalı bir durum.Yaklaşık 2 sene öncesinde 1-1.5 yıl idrar kaçırma problemim oldu avuç ayası kadar olmayan ve sadece eğilmelerimde olan bir durum.Şu an 20 yasında sayılırım.Eğilme dediğim hayaların kasılma durumunda.Çok anormal geldi bazen bazı şeyler bana çok tuhaf geliyor yani yaptıgım birşey kımı zaman acayıbıme gıdır acaba boylemı yapıordum oncelerı dıye.Neyse yaklasık 1 sene yataklara dustum bu durumdan oturu.Hıç kalkmadım yataktan bazen 1 gun ac kaldfım bazen 2 gun.Sınava hazırlanıyordum ve 1 senemı yaktı bu durum.Inanırmısınız sırf bu durumdan oturu msl bır sınek konsa uçsa gıtse baska yere konsa sılerdım sırf necaset için.Çok komık gelebılır ama çıft daırelı bır eve defalarca necaset gıderılsın dıye sabunlu su ıle en az 10 kez badana gıbı geçmışımdır.3 harflıler var dedıler goturduler aslında alakjası yoktu muska fılan yazdılasr,bevlıyeye cıktım bırsey yok dedıler.Yakınımdan dını konuları ıyı bılenler olmasına ragmen soramadım utanıyor ınsan.Sorun şu ıdrar kaçırmam su anda çok fazla kasılmazsam bırsey olmuyor.Herseyı usulune uygun yapıyorum wc de comelerek yapma gırerken sol euzubesmele fln.İstinca olamıyorum dıyebılırım yanı ne bılıyım kuruladıktan sonra donda 1 parmak ucu kadar ıdrar olabılıyor bu bana cok tuhaf gelmeye basladı işte acaba baskalarındadfa oluyormu dıye.Sırf bu yuzden banyoya gırıyorum.Hıçbır yere carpmıyorum carparsam sılıyorum .Çok uzattım bılıyorum ama k.bakmayın.Bana avuç ayası kadar olursa bel altı dedıler bana cok mantıksız geldı msl 10 kere wc ye gırsem 10 parmak olsa toplamında bır avuç ayası olsa ne olur yada ıdrarlı bır ustle bır yere carpsam gıbısınden .Msl 10 dk dondakı ıdrarın kuerma suresı belırleyıp her 10 dk gıbısınden kacırmış gıbı oluyorum cok zaman gıdıp iç çamasırıma bakıyorum.Bazen sılecem dıye 4-5 saat banyodan cıkmıyorum heryeri sılıyorum.Bu durumda cok zor bır bolumden unv. hazırlanmaktayım dıyecegım su ki dınde ıdrar kacırmanın hukmu nedır tam olarak anlayamadım okuduklarımdan acıklayıcı deıl pek tatmın etmıyor.Rica etsem su sorularıma Allah Rızası İçin cevap verırmısınız.Allah dusmanımın basına vermesın sokagın basına cıkamıyorum kacırmış olabılırım dıye
Allah Razı Olsun ..