You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesvese ile Garip Duruma Düştüm, Ne Oluyor Anlamıyorum.

Vesvese ile Garip Duruma Düştüm, Ne Oluyor Anlamıyorum.

Yeni Üye
RE: Vesvese ile Garip Duruma Düştüm, Ne Oluyor Anlamıyorum.
Selamlar.Allah'ı hissetmeyi tabii ki herkes ister fakat bu bana kalırsa istemekle elde edilecek bir şey değil.Şöyle düşün Allah'ı herkes hissetse, yani O'na yakın olsa imtihanın ne manası kalır ki?Mesela Kur'an okuyorsun ve bir anda ilahi bir duyguya bürünüp hemen orada iman ediyorsun, ya da Allah senle konuşuyor.Öyle bir durumda herkes müslüman olur zaten imtihanın gayesi kalmaz.Huzur, Allah'a yakın olmak, hissetmek hakedilecek şeylerdir.Henüz hissetmiyorsak eğer, namazdan zikirden, şükürden zevk almıyorsak o makamı hakedecek kadar çabalamamışızdır diye düşünüyorum.Bir kaç defa spor yapan bir insanın kuvvetlenemeyeceği gibi; bizler de az veya sürekli olmayan amellerimizle imani anlamda kuvvetlenemeyeceğiz.Devamlı zorlamak ve devamlı Allah'a yakınlaştıracak işlerde ısrar etmeliyiz ve Allah çabamızdan razı olduğunda mükafatını ahirette verdiği gibi bu dünyada da verecektir inşallah.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.