Büyük bir sorunum var son zamanlarda..!
Bundan önce kötü ve günah dolu bir hayatım varken(alkol vb. ama başka insanların mallarına ve namuslarına zarar veren günahlardan değil her gencin işlediği günahlardan)
Ben bunlardan yüz çevirdim bayadır.Bütün ısrarlarlara önümde herkes içerken ben alkolü de içmedim,dönmedim tövbemden.Ağzım biraz bozuktu,ağzımdan küfür çıkmaz oldu.Hayatımı Peygamber efendimizin sünnetine ve islam emirlerine uygun yaşamaya başladım,elimden geldiğince yüz çevirdim haramlardan...Bunları da ne cennet için,ne cehennem korkusu için sadece en sevgilinin,hayatımda ne zaman bittim desem,yettim diyenin ve sevgilerin en büyüğünü hak edenin ALLAH C.C olduğu için,O'nu sevdiğim için girdim yoluna...
Ama özellikle namaz kılarken,aklıma sürekli küfürlü ve kötü düşünceler geliyor.Yada Kur'anı açıp namazlardan sonra bir şeyler okurken elimden geldiğince.Ben bunları asla kalben onaylamıyorum,düşünmek istmemiyorum ve büyük azap veriyor bana.Okuduğum dualara rağmen,kurtulamıyorum.Bazen diyorum,aceba ben kötü bir insanım da o yüzden mi oluyor.Kötü düşüncelerin kaynağı ruhum mu diyorum.
Önceleri böyle bir şey olmazdı.Ne zaman ki haramlardan yüz çevirdim,namaza ve Kur'a na sarıldım böyle oldu...
Ne güzel pek çok hatadan yüz çevirmişsin..Şeytan ibadetle içli dışlı olmaya çalışan insanlara en çok bu şekilde yaklaşıyor...Kurcalıyor kurcalıyorki kendinden dahi şüphe edecek duruma gelip ibadetlerinden soğuyasın..Bunların şeytandan geldiğini bilip fazla kulak asmamaya çalış...ama istiğfarıda bırakma