You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesvese ile boğuşmak

Vesvese ile boğuşmak

Üye
Vesvese ile boğuşmak
Selamın aleyküm değerli üyeler...

Büyük bir sorunum var son zamanlarda..!

Bundan önce kötü ve günah dolu bir hayatım varken(alkol vb. ama başka insanların mallarına ve namuslarına zarar veren günahlardan değil her gencin işlediği günahlardan)

Ben bunlardan yüz çevirdim bayadır.Bütün ısrarlarlara önümde herkes içerken ben alkolü de içmedim,dönmedim tövbemden.Ağzım biraz bozuktu,ağzımdan küfür çıkmaz oldu.Hayatımı Peygamber efendimizin sünnetine ve islam emirlerine uygun yaşamaya başladım,elimden geldiğince yüz çevirdim haramlardan...Bunları da ne cennet için,ne cehennem korkusu için sadece en sevgilinin,hayatımda ne zaman bittim desem,yettim diyenin ve sevgilerin en büyüğünü hak edenin ALLAH C.C olduğu için,O'nu sevdiğim için girdim yoluna...

Ama özellikle namaz kılarken,aklıma sürekli küfürlü ve kötü düşünceler geliyor.Yada Kur'anı açıp namazlardan sonra bir şeyler okurken elimden geldiğince.Ben bunları asla kalben onaylamıyorum,düşünmek istmemiyorum ve büyük azap veriyor bana.Okuduğum dualara rağmen,kurtulamıyorum.Bazen diyorum,aceba ben kötü bir insanım da o yüzden mi oluyor.Kötü düşüncelerin kaynağı ruhum mu diyorum.

Önceleri böyle bir şey olmazdı.Ne zaman ki haramlardan yüz çevirdim,namaza ve Kur'a na sarıldım böyle oldu...
Gittiğin yol doğru bir yere gitmiyorsa,yaptığın sadece ayaklarına eziyettir..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Vesvese ile boğuşmak
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-09-2014, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: €L€Z.
.
Şeytan seni baya azimli görmüş olmalıki seninle çok uğraşıyor arkadaşım gülücük Ne güzel pek çok hatadan yüz çevirmişsin..Şeytan ibadetle içli dışlı olmaya çalışan insanlara en çok bu şekilde yaklaşıyor...Kurcalıyor kurcalıyorki kendinden dahi şüphe edecek duruma gelip ibadetlerinden soğuyasın..Bunların şeytandan geldiğini bilip fazla kulak asmamaya çalış...ama istiğfarıda bırakma
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ve aleyküm selam kardeşim,
aklınıza küfürlü ve kötü sözlerin gelmesi, tahkiki imana geçiş yolunda bir haldir, bir çok insan bu aşamayı geçiriyor.
Bu bilgiyi bir yerde okumuştum ama kaynağını hatırlamıyorum. Buna kafanızı takmayıp çok üzerinde durmayın.
Fazla sürmez, kurtulursunuz inşAllah.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-09-2014, Saat:03:42 PM, Düzenleyen: Zehan.
pejmurde
Adamın Biri Caminin Önünde Arkadaşını Bekliyormuş ..Arkadaşıda Camide Namaz Kılıyor ..Adamda Namaz Yok Abdest Yok..Yanına Şeytan Geliyor..İkisi Birlikte Beklemeye Başlıyor..Şeytana Diyorki Adam Sen Diyo Napıyon Burda..İçerden Diyor Bi Mümin Çıkıcak Diyor Ona Diyor Vesvese Vericem Diyor..Adamın Zoruna Gidiyor..Ya Diyor Benimle Niye Uğraşmıyorsun Adamla Uğraşıyon Diyor...Sen Diyor Bizim Takımdansın ..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Vesveseyi veren şeytana lanet olsun
Bende çok savaştım kardeşim ve şeytana galip geldim çok şükür
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Arkadaşların da dediği gibi şeytan seninle uğraşıyor.
Böyle olunca hemen euzu Besmele çek
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.