Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum seni öldürdüm bn nsl dirildin
zombi oldum artk daha tehlikeliyim :D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum seni öldürdüm bn nsl dirildin
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH rızası işçin şu köre,sagıra,kolsuza,ayaksıza,hastalıklıya para verin gecin sıraya çocuklar
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH rızası işçin şu köre,sagıra,kolsuza,ayaksıza,hastalıklıya para verin gecin sıraya çocuklar
bnden 1 ytl al bakalım
1yt sadece bi dürüm ediyo bee al paranı yürüyün çocuklar sultan ahmete
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimi kaçırdın fidye için kanks
yakında aklımı kaçırıcam
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH rızası işçin şu köre,sagıra,kolsuza,ayaksıza,hastalıklıya para verin gecin sıraya çocuklar
bnden 1 ytl al bakalım
ALLAH razı olsun...ALLAH seni..........ALLAH seni..........ALLAH tuttugunu.....1yt sadece bi dürüm ediyo bee al paranı yürüyün çocuklar sultan ahmete
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH rızası işçin şu köre,sagıra,kolsuza,ayaksıza,hastalıklıya para verin gecin sıraya çocuklar
bnden 1 ytl al bakalım
ALLAH razı olsun...ALLAH seni..........ALLAH seni..........ALLAH tuttugunu.....1yt sadece bi dürüm ediyo bee al paranı yürüyün çocuklar sultan ahmete
aman beğenme bea ver geri paramı
istersen karşılıgı tokat,gasp,araba tekerini patlatma,ev camı kırdırma çocuklara gibi degişik faliyetlerde geri döner sana 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.