You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Veda yazısı
Ruh sağlığı ile ilgili "İyi Bak Kendine" proğramının yapımcısı, sunucusu Uğur Canbolat eşini kaybetmiş, duygu dolu sözlerle bir veda yazısı hazırlamış.
Allah rahmet eylesin.
"Eşimin aynasında kendimi seyretmenin neşesini yaşadım. Kendime o aynada çeki düzen verdim.Eksiklerimi tamamlamaya çalıştım, yanlışlarımı düzeltmeye çabaladım. Doğrularımı pekiştirme gayretini gösterdim.
Gülüşüyle dünyam güldü.Bakışıyla aydınlandım.İkramıyla doydum, şükrettim. Bekleyişleri, tebessümle kapı açışları, hayırla uğurlayıp arkamdan kapı örtüşleri ruhumun en güzel gıdası oldu.
‘Benim yarim gelişinden bellidir’ cümlesini her zaman taze tuttu ve en sıcak şekilde yaşattı. Her gelişimde kapısını açık buldum. Elinin açık oluşu gibi... Gönlünün açık oluşu gibi... Muhabbete açık oluşu gibi...
Nereye gittimse onunla gittim. İş veya başka vesilelerle birlikte gidemediğimiz yerlere daha sonra muhakkak birlikte gittik.Gördüğüm her yeri onunla bir daha gördüm. Tattığım her lezzeti onunla bir daha tattım.Benim sevdiğim her şeyi sevdi. Bu bana onu bir kez daha sevdirdi.
Öptüğüm eli öptü, tuttuğum yolu tuttu, gittiğim yere gitti... Bu benim onun gönlüne olan yolculuğumu daha da derinleştirdi. Anlamımı gözlerinde buldum eşimin. Onun gözleriyle, bakışıyla her gün yeniden doğdum, tekrar yoğruldum.
Ben ondan razıyım. Sen de ondan razı ol. Merhametinle muamele et Rabbim."
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Veda yazısı
Amin.Ne güzel yazmış.Teşekkürler.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.