o zaman tanıtıyım hemenAdım ismail Yalovalıyım Ama Fazla Duramıyorum Yalovada O Yuzden Nereli Oldugum Mechul olmuş durumda

Niye mi ? Cunku Yazın Bodrumda Kışın da Uludag dayım o yuzden sadece 2 ay durabiliyorum evim de ama 2 sene daha boyle devam eder daha sonra burada guzel bi iş bulup calışmayı istiyorum Allah nasip ederse tabi
Herneyse.. Nasıl mı Basladım internet işine Atmaca Sağolsun
Mırc de Takılıyodu Ve Bende Ondan Gorup Ne Yapıyor diye merak edip sordum bu ne işe yarıyor abi dedim o da bana muhabbet ediyoz milletle kızlar felan var dedi
ben de hemen girdim bakım dedim nasıl bir ortam var diye giriş o giriş Cogu Kişi biliri Bilmeyenler icin soylim Sohbet yeri Kısaca ve cok guzel ortammımız vardı daha sonradan o ortam bozuldu ve serhatla tanıştım ii guzel yakışlı biridir
iyiki tanımışım 2 seneden beri arkadaşlıgımızı surduyoruz ve devam da edicek zaten Atmaca Zaten kuzenim olur severim kendisini o da yakışıklıdır serhat kadar olmasada
( Serhat Değerimi bil
)Forum işine Nasıl basladık .. Artık Sıkılmıştık Mırcten Yenilik Yapma zamanı geldigini dusunduk ve forum adresi acmaya karar verdik iyiki de vermişiz ben anlamıyordum bu forumlardan ama ogrendik tabi ve burayıda Allah nasip ederse buyutmeyi dusunuyoruz
Boyle işte
Herşeye Ragmen Hayat Devam Ediyor