You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vatanini Seven Okusun

Vatanini Seven Okusun

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Vatanini Seven Okusun
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok okudum baştan aşağı olmayacak saçma şeyler hepsi hayal ürünü yok önceden ezan sesi varmış şimdi çan sesi falan komik yani

yok ekrem komik falan değil

mesela ben sana örnek veriyim bizim burda ezan sesinden rahatsız olan ve müslüman geçinen kişiler var cami evimizin dibinde ama sabah ezanını duymuyoruz neden sesini kısıyolar rahatsız oluyomuş millet

bu gün böyleyse durum 2060 yılında bu yazılanların olmaması için hiç bir neden yok malesef

o yüzden bizler kendimizi yetiştirmeliyiz ki gelecek nesiller bu yazılanlar gibi olmasın

sanırım ne demek istediğimi anlattım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Vatanini Seven Okusun
ona bakarsan yıllar öncede ezan turkce okunuyormuş hatta namazları bile turkce okuyarak kılalım diyenler vardı kuran kurslarına gitmek yasaktı vs vs vs.... boş iş bunlar geçiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ya allah aşkına turistik beldelerde ezan okunmuyor ne geveliyosun ekrem asıl senin söylediklerin saçma geç lütfen geçççç
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam o zaman 2060 yılında görüşürüz 77 yaşına kadar yaşamış olurum sanırım allahın izniyle gerçi reyyan yaşlı tayfası aramızda olması imkansız ama olsungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: Vatanini Seven Okusun
Aslında şimdiden bu durum malesef uygulanmaya çalışılıyo.
Bence gerek seçtiğimiz insanlar,gerek dış güçlerin bir takım
yaptırımları olacakların tek nedeninin bizler olduğunu ortaya koyuyor.
Şu ortamda siyaset konuşmak hoş olmasada,ülkemizin kanayan yarası haline
gelmesi belkide sözü edilen yıllara bile kalmıca konusunda kaygılarım var.
Yanlış anlaşılmamış olmayı umut ediyorum.
Ciddi bir konuya değinmişsin teşekkürler sana gül yüzlüm...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yahu bu ne komedidir böyle, yalnız tarih hatası var. Bu düşünce biçimi 1920 lerin düşünce biçimiydi yoksa bu yazı doğu perinçek in baskın yapılan İş partisi burosundaki çekmecesinden çıkmış halkın "en cahil" kısmı nasıl kullanılır manifestosu mu ? bu bir şaka mı ? hiç mi okumuyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ben de atmaca ve seminale katılıyorum. tamamen sacmalık ve hayal ürünü şeyler bunlar. biz köklü bir soyun evlatlarıyz ve öyle olmaya da devam edicez Allah'ın izniyle. bunun yerine kendimizi 2060da ne kadar daha çok gelişmiş ve bilinçlenmiş bir ülke olacağımız yönünde motive etsek daha iyi olmaz mı? bu psikoloji de de böyledir. kendini hep daha iyiye göre yönlendirmek lazım yani. ben bunu okuyunca sanki artık herşey bitmiş gibi hissettim. Allah korusun ya. Türkiye yi böyle görmedik Allah'ın izniyle de görmiycez. yok ezan okunmuyomuş öyle böyle nadir görülen şeyler ve bizi o durumlara götürecek hale gelmez yani. türkçem biraz zayıf ama [b]umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir. türk milleti şanlıdır uludur bölünemez hiç bir şekilde düşmana bırakılmaz biz bu topraklarda olduğumuz sürece. şunları bi kötü niyetli kürt ya da bi amerikanın felan okuduunu düşünün ne kadar mutlu olur heralde kendileri de kabullenmiş artık gerçekleri diye. lütfen kardeşlerim. daha bilinçlice hareket edelim. umarım yanlış anlaşılmamışmdr. Rabbm yar ve yardımcımız olsun... saygılar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
çelişki dolu saçma sapan bir zımbırtı..

bir müslümanın buna kani olması acınacak bir durum olsa gerek..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.