You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
vasiyet
Annemin hayatta iken çok değer verdiği evde beslediği süs köpeği var.Ölmeden önce bize hep ''Bu köpeğe ben ölürsem eğer bakacaksınız.Sokağa atmaycaksınız diye vasiyette bulunurdu.O yüzden ben de köpeğimize bakmaya devam ediyorum..Dinimize göre evde köpek beslemek hem haram hemde uğursuzluk getirir diye biliyorum.Ben de köpeğimizi seviyorum.Ama evde tek başıma yaşadığım ve çalıştığım için ilgilenme fırsatım pek olmuyor. Köeği vermek istedik ama annemin vasiyetini yerine getirememek bizi zora soktu.Bu konuda bana yardımcı olabilrmisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: vasiyet
eger bakımı ıle ılgılenemeyeceksenız bunu yapabılecek bırısıne vermenız daha uygun olur.onun bakımı ıcın harcayacagınız parayı da sadaka olarak dagıtırsanız hem annenıze faydası olur hemde sıze.emın olun,annenızın tekrar dunyaya gelme fırsatı olsaydı bu sekılde yapmanızı ısterdı...
en dogrusunu Allah bılır...

sozum meclısten dısarı:
sus kopegı besleyenlerı hıc anlamadım bugune kadar.bu kopekler(!) cocuk bakar gıbı baktırıyorlar kendılerıne.herseyı masraf.ama yetımhaneden cocuk alıp bak desen yada fakır bır cocugun bakımını egıtım masraflarını uslen desen yapmazlar.ınsanları anlamak zor...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-01-2014, Saat:04:49 AM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.