You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vallahi Kürtler ile Türkler ancak İslam ile barışırlar

General
Vallahi Muş'ta vaaz ettim. Muş halkı kadar müslüman görmedim. Hoca'yı yüz metre ileride gördü mü esas duruşa geçiyor. Bu saygıları İslam'adır. Bitlis'te, Van'da, Ağrı'da ve Şırnak'ta camiilerde vaaz ettim. Aman ya Rabbi! halk o kadar ki müslüman. Belki türkçe konuşmasını bilmiyor ama ayet okudun mu hemen teslim oluyor. Bunların hepsi Kürd. Vallahi Doğu ve Güneydoğu halkı çok dindar insanlardır. Bu insanları bu hale devlet getirdi. Ne bir yol, ne fabrika, ne su, ne hizmet götürmedi hep dışladı. Hep alavere dalavere Kürd Mehmet nöbnete diyerek bu milleti bu hale soktunuz. Şimdi de başınıza bela olmuşlar. Niye yaptınız bunları!?

Neden bu müslüman halkın dağına, taşına '' Ne mutlu türküm diyene'' yazdınız. Bilmiyor musunuz ki biri de çıkıp der ben de babamın oğluyum ulan ''Ne mutlu kürd'üm diyene'' bana da mutluluk lazım diyeceğini hiç mi akıl etmediniz?!

Laiklik laiklik diyorsunuz! Hadi erkekseniz Kürtlerle Türkleri laikliklen barıştırın da göreyim. Vallahi Kürtler ile Türkler ancak İslam ile barışırlar, birleşirler!

Merhum Vaiz Timurtaş Hoca
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Vallahi Kürtler ile Türkler ancak İslam ile barışırlar
Said Nursî de söylemiş bunu. Türkler ve Kürtler ancak islam da birleşirler diye.

..

Müslümanda ne garip on defa huzunlenip bir defa mutlu olmak kaderi midir nedir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne mutlu müslümanım diyene gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-04-2017, Saat:01:08 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Acemi Üye
Rahmetlinin söylediklerinin yüzde 99 unun altına imzamı atar kelleyi koyarım yüzde 1ide dinlemediğim sohbetleridir
Küçük bir söz yakarsa içini dost bildiklerin anlamazsa seni boşver dökme içini koy alnını secdeye al eline tesbih vallahi O'ndan başkası anlamaz seni
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.