Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Uzak durulması gereken Vehhabi ve Şii Siteleri
Uzak durulması gereken Vehhabi ve Şii Siteleri
Lakin Türkiye'de her ölen de cami önüne geliyor, namazı kılınıyor müslüman muamelesi yapılıyor...
Bu fiil sanırım kucaklanacak bir hareket...
Tağut'la iç içe yaşanmayacağı "ayet"le sabittir...
Siz Tağut'tan ayrıştığınızda, ayrışmayanların tamamı sizin üzerinize mermileri boca edeceklerdir...
Dolayısıyla, kafir kılma ameliyeleri bu hukukla alakalı bir husustur, genele şamiş değildir...
Ezbere konuşmayalım...
İstanbul'da nice selefiler var, vahhabi dedikleriniz var, koşa koşa Diyanet'in camilerine gidiyorlar cum'a namazı için...
---)))))
Yani, özelde arzedilenleri genele şamil kılmayın...
IŞİD mesela, (takdir edelim etmeyelim, kafir midir? İslam düşmanı mıdır? Kur'an ve Allah düşmanı mıdır..?) Hatalıdır olabilirler bu ayrı ama onları cem'an kafir kılamayız ve Şeytani bir sistemi ikame etmek için çalışıyorlar diyemeyiz herhalde, ben bir şey diyemiyorum korkuyorum Rabb'im'den... Bakıyorum fiil ve lisanlarına müslüman olduklarına kani oluyorum ve dua ediyorum...
Şimdi beni bu Selefiler (Vahhabi ve tekfirci dedikleriniz neden kafir kılsın??), onlar için duacı olabiliyorum...
Ama ben onlar için, "Bunlar Peygamber düşmanı Cehennem'in köpekleridirler!" şeklinde bir ithamın içersinde olursam,
Benim için hükümleri ne olacaktır onların..?
Ya da, Hıristiyanlar'la bir olup, onlarla ittifak edip, onlara karşı namlumu doğrultursam bana ne diyecekler..?
Yani diyeceğim o ki, bu örneklerin tamamı hususiyeti içerir ve bu hususiyet bağlamında da onlar haklıdır diyebilirim başka da bir şey diyemem...
En iyisini ancak ve ancak sadece tek olan Rabb'im bilir..
Amanne...
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi