You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uyurken rüyanızda bir yerden düşer gibi oluyor musunuz?

Uyurken rüyanızda bir yerden düşer gibi oluyor musunuz?

köyün delisi
RE: Uyurken rüyanızda bir yerden düşer gibi oluyor musunuz?
yok baco heidi on numara yemek işinde o yapsın bak, hatta belki senin sayende tutulur da heidiye helvacı tükanı açarım :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen bakma onun boyuna kılosuna:D :D o var ya o koftehordan bıle beterdır:D :D yemegıne laf yoktur ama yaptıktan sonra gorebılırsen tabı:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yani beni sevdiginizi bilmesem çekemiyonuz derim:D bensiz bir konu geçirin kardeşim bir insan bu kadarda sevilmezki çıldırıcigim :p
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu arada ben bir ara öyle düşerken görüyordum kendimi ard arda bir kaç gün gördüğümde olurdu ama yere düşemeden uyanırdım demek düşsem ölecekmişim vah banaSad vahh
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Önceden uçardım rüyalarda ayaklarımın altında bir tahta ile...şimdi düşüyorum...evet bir heyecanla uyanıorum birden sonra laaannn bu ne diyorum...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sık sık oluyodu bi ara gülücük
ama daha ilginç olanı bi kere dayımın kızı uyurken rüyasında düştüğünü dışardan farkedebildim :D resmen az buçuk havlanıp düştü :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o kadar heyecanlanmaya ne gerek var canım :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.