You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Uyku Problemi
Herkese merhabalar öncelikle gülücük

Belki forumumuzda derdime derman olabilecek birisi vardır :p

Arkadaşlar ben kesinlikle uyuyamıyorum. Yani yaklaşık 24 saattir hiç Uyumadım her gün aynı problemi yaşıyorum gece bitiyor gündüz başlıyor öğle oluyor.
Akşam üzeri oluyor hala uykum yok Sad

İnternetten biraz araştırdım. Fakat hep aynı şeyleri yazmışlar. Çitten atlayan
Koyunları say falan :p :p
Ya bir kere saatlerce saydım uyurum belki diye 4000 oldu yine Uyuyamadım. Sonra 30 dakika falan dalmışım ondada kabus gördüm.
Kasap saydığım koyunları doğruyodu gıcık adam :D
Doktora gitmeyi pek düşünmüyorum zira vereceği ilaç uyuşturucu etki
Yapacak. Bu defa uyumak için o ilaca bağımlı olacağım.
Yani öyle işte yapabileceğim deneyebileceğim birşeyler varsa
Paylaşırsanız çok müteşekkir kalırım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Uyku Problemi
Yine de doktora git bence.Uykusuzluk tahammül edilebilecek bir şey değil,
sana zarar verir.Doktorun bu hususta vereceği ilaçlar seni uyuşturmaz,
hafif ilaçlar verilir genellikle.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Müslüman olsaydın okumanı gerektiren duaları ve süreleri derdik ama
Sen koyunlara devam etgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Anladığım kadarı ile bütün gün evdesin herhangi bir sosyal aktivite v.s. olmadığı için bünyen de sürekli olarak bir yorgunluk hali olmadığından uykun gelmiyor. Akşam 11 gibi felan tak kulaklığı kulağına aç sevdiğin tarz bir müziği sadece uykuyu düşünerek den uyumaya bak bir kaç gün böyle devam edersen uykun düzene girecektik. Gündüz vakti de kendine biraz vakit ayır bünyeyi yormaya bak gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
XooX bendede ayni problem var, uyku hapi falan hikaye uyku hapi alip iki üc saat yürüdügümü hatirliyorum.. gülücük Hastahanede ayni problem ile devam ederken, uykusuzluktan perisan olup agri bahanesi ile cogu gece Morfin alip dört saat uyuyordum..

Kitap oku tavsiyesi veren kardeslerimiz, üc dört saat, bazende bes saat kitap okudugum günler oluyordu, yine uykum gelmiyordu.
Ayet okuya okuya neredeyse hafiz olacaktim, yine uykum gelmiyordu, inek, koyun, kuzu, bircok seyi saydim, yine tin yoktu gözümde..

kendiliginden biraz düzelme olduysada yine uyku problemi yasiyorum kismen..

umarim tez vakitte kurtulursunuz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.