You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üyelik Silme Butonu

Üyelik Silme Butonu

Acemi Üye
Üyelik Silme Butonu
Üyelerin özlük hakları arasında, üyeliği silme seçeneği de olması belli açılardan faydalı olacaktır.
Böylece üyeliğini sonlandırmak isteyen üye istediği an bunu yapabilecektir.
Ayrıca silinen üyenin tüm mesajları da otomatik olarak sistemden kalkması gerekir.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Üyelik Silme Butonu
Millet yazsın yazsın sonra silsin kendini gitsin değil mi..Forum kurallarına bunuda eklesek iyi olacak üyelik sildirmek yasaktır diye..İstemeyen varsa giriş yapmaz...
Çoğu forumda üyelik silmek sildirmek ve silinmesini istemek yasaktır.Forumun gidişatını etkiliyor.Bir kopukluk oluyor.
Forum için sağlıklı olanı uygulamak lazım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
kurallar arasında henüz üyelik silmenin yasak olduğu yazmıyor.
bu durumda silinebilir.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
şimdiden sonra yazsa bile yine de bu kural önceki üyeleri kapsamaz. çünkü sözleşme yapılmış bitmiş.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu kural bir yıl önce belirlenmişti ama üzgünüm gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya abıcım neyı sılmek ıstıoyrsun kı.gıdersın, bı daha ugramazsın olur bıter.uylegını sılme konusunu bu kadar sıkıntı yapma kendıne
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben üyeliği silmeyi istiyorum ya da istemiyorum demedim.
bir öneri yaptım. sadece kendim için değil. herkesin işine yarar.
böylece diyelim ki bir üye kendi üyeliğini sildiği zaman gıybet etme şansı kalmaz.
anlatabiliyor muyum.
ben anlatıyorum da siz anlıyor musunuz. hiç anlıyormuş gibi durmuyorsunuz ama. :D
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.