You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üyelik Silme Butonu

Üyelik Silme Butonu

Profesör
RE: Üyelik Silme Butonu
ne degısecek?
ben bırıne gıcıksam sevmıyorsam sılındıgı zamanda o ısı yaparım...
o kısı sılınse de merak edıp gelıp bakar hakkımda bırsey konusulmus mu dıyegülücük
boyle yapılabılır mı,yapılır..
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yok. ben o görüşte değilim.
kişinin ismi silindiği zaman, örnek veriyorum diyelim ki atmaca isimli üye kendisini sildi. örneğin diyorum. öyle bir isim yok forumda. artık gıybet etmek isteyen bir günahkar çıkıp da "atmaca öyleydi böyleydi deliydi der öbürsü akıllı" derse bile, önceden atmaca ismini kullanan kişi bundan alınmaz. çünkü atmaca artık yok hükmünde olur.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
örnek vereyim. ben şimdi burda isra'yım. neyim? isra. şu anda benim netteki kişiliğim budur bana hitap eden bu isimle hitap eder. bunu sildiğim zaman, isra gider, başka bir şey olur. anlatabiliyor muyum. burdaki kişilerin isimleri sanal yani. gelip geçici. arkasındaki kişi önemli olan. ha ben sana ismimi söylesem sen o ismi konuşsan, o zama silsem de silmesem de sonuç değişmez. o zaman dersin ki "samet abi yamuk adamdı". işte onu bilsen sen, silip silmemem bir şeyi değişştirmezdi, gene arar bulurdum seni. :D
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben taha_yusuf ıken sılınmıs olsamda arkamdan bırı konusursa ılerı gerı,ben alınırım...
adımın ne oldugunun onemı yok,ahmet de olsa mehmet de olsa laflar bana soylenmıstır.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
benim ismim silinmediği zaman ben orda kalırım çünkü bir parçam ordadır.
ama ismim silinmişse, dönüp bakmam. çünkü konuşan zaten gıybet yapoıp günahını kazanır, beni de hiç ilgilendirmez.
ama isim ortada durduğu sürece bir parçam orda olduğu için koruma ihtiyacı duyarım.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benım yorumlarım,paylasımalarım vs benım kısılıgımı yansıtır...ve soylenen hersey de kısılıgıme soylenmıstır...ben ısra olsam ne degısır yusuf olsam ne degısır mehmet olsam ne....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biz aynı şeyden bahsetmiyoruz.
forumda ismin yürüdüğü zaman bir parçan ordadır ve isminle sana söylenenler yüzüne söylenmiştir.
ismin silinip gittiği zamansa isminle sana söylenenler gıybete girer. çünkü o isim aslında sana ait değildir.
ben öyle düşünüyorum en azından.
yok. senin düşüncene de katılmıyorum ama fena değil. öyle de düşünülebilir.
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nasıl sallayalım.
böylemi: ifade
yoksa böyle mi: halay

neyse sallaaaa... boşveer. bu da geçer. icon
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.