You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uyarı ( Bütün üyeLerin dikkatine ! )

Profesör
Selamunaleykum arkadaşLar

bir süredir gözlemliyorum...sitede luzumsuz yere bir sürü tartışma oluyor son günLerde...ve bundan hiç hoşLanmıyorum
açıLan konuya yorum yapın, yorumlara yorum yapmayın ve aynı fikirde değilsenizde konuyu uzatmayın...bu bütün üyelere uyarıdır tekrar uyarıda bulunmadan kendine çeki düzen vermeyenler banLanacaktır umarım anLaşıLdım...

Hayırlı akşamLar...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Uyarı ( Bütün üyeLerin dikkatine ! )
Yorumlara yorum yapmak onlarla tartısmaya girmek bence yasak olmamalı.Son gunlerde basit polemikler yasanmıs olabilir ama benim kanımca forumun ozunu tartısma olusturur.Sizin bunu kast etmedıgınız dusunerek yorumlara karsı gorusum oldugu halde onu en iyi sekilde savunmakta hakkımdır.Tum arkadaslarımın da sızın bu uyarıyı dıkkate alacagını dusunuerek forumda guzel paylasımlara devam dilerim
Aşk efsane ve efsun değildir
Aşk san’at-ı her dûn değildir
Her aşk davası eden âşık olmaz; her muhabbetten dem uran sadık olmaz
İlahî herkes merd–i aşk olmaz ve değme kalbde derd-i aşk bulunmaz
Aşk bir kimyadır, onun madeni can olur; aşk bir gevherdir onun mekânı kân olur.
Aşk bir zevktir onun da şeydaları var; aşk bir hurûştur, onun da deryaları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tabıkı tartısılacak bazı seyler tabıkı uyeler fıkırlerını belırtecek ama bırbırlerını rencıde etmemek asagılamamak kaydıyla yapılmalı bu tartısma,
tadında bırakılmalı...
bız yonetıcıler olarak bırıne yasak koyacagımız zaman kendı aramızda konusuyoruz danısıyoruz kı yalnıs bı karar vermeyelım,kımsenın hakkını yemeyelım dıye...

kımseyı fıkırlerı bızımkılerden farklı dıye uyarmadık haddını asmadıgı surece...

tekrar soyluyorum tartısın konusun ama kımse rencıde edılmesın,bazı seylerı gurur meselesı yapıpta konunun dısında,sahsı,kelımelerle ezmeye calısmasın daha dogrusu calısmamalı....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-06-2011, Saat:09:59 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
öncelikle vealeykumselam

güzel bir konu acilmiş katiliyorum :D yarin bunu okuyacak olan üyeler inşallah birşeyler ima etmez birilerine :D dikkatle takip etmenizi isterim. uymayan olursa bence de direk ban yemeli :D teşekkürler yöneticim
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
susuşum asaletimdendir.her söze verecek bi cvabım var elbet.önce lafa bakarım laf mı diye .sonra söyleyene bakarım adam mı diye...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Konu dışı yorumlar çok yapılıyor..Konu dışı yorumlar silinecetir.Mesaj sayılarında bu yüzden düşmeler olabilir.Tartışma elbet olur ama tartışılmayacak bir konuyuda tartışmak tartışmanın amacı dışında hakerete kışkırtmaya varmak işte buna izin veremeyiz.İsteriz ki fikir alışverişi yapalım güzel bir tartışma ortamı olsun.Bir sorun olduğunda direk yöneticiden yardım isteyiniz.
İyi forumlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet lütfen herkes bu konuya dikkat etsin görüşlerinizi karşınızdaki insanı rencide etmeden paylaşırsanız herkes için daha güzel olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.