Günümüzdeki en büyük unsur şüphesiz gezi parkı olayıdır. Eleştirmem de kesinlikle SİYASET Yoktur. Kendi fikrimce bu yapılan oyunların hepsi çok gerici ve itici konular olup genç beyinleri yıkı yan ve gençlerin düşünce zihniyetlerini yıkayıp millete devlete Kışkırtanlara sesleniyorum
BİZLER DAHA ÖLMEDİK . ! Hedifinize ulaşamayacaksınız
Sizler heral de daha bilmiyorsunuz Türk devletinin yenilmez bir güç olduğunu
Türkiyenin üstünde yapılmakta olan çok büyük oyunlar var büyüklerimizin dedikleri hep çıkıyor. İnanın bak göreceksiniz 2 gün sonra P k k denilen Yezitler in başı diye tabir ettikleri adını bile yazmaya gerek yok o kişi bulunduğu yerden özgürce bırakılırsa hiç şaşırmayın. Tamam kabul Her Devlet ve Millette tabi ki İsyanlar çıkıyor bir sürü olaylar meydana geliyor fakat bunun önüne geçilmesi lazım birisinin dur demesi lazım uyan ey TÜRK halkı daha kaç kişinin canına kasıt olunacak REYHAN ' lı patlaması nda görüldü BASIN YAYIN KAFASINA GÖRE [ İstediği haberi yasaklıyor rtürk izin vermiyor istenileni yayınlıyor ] Basına biraz gezi parkı olaylarını yayınlamama kararı verilmesi lazım izledikçe millet dahada hiddetleniyor özellikle basın sanki isyanı çoğaltmayı hedefliyormuş gibi sürekli polislerin yaptığı davranışları v.s yayınlıyor. Haklı sonuna kadar neler olduğunu görüyorsunuz kameralar kırılıyor birde yönetenlerin bazıları bayan yazık be vallaha yazık ya. ! Şeriat olsa böyle olmazdı ECDAD belkide görüyor bunları Gezi Parkı mıymış neymiş gençlerin içinde zaten oldum olası bir protesto sevdası vardır şüphesiz birşeyleri savunmak hoşlarına gider.Bunları fırsat bilip türkiyeyi bölmeye çalışan kişiler genç beyinleri nesilleri kandırarak hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar ama ASLA ulaşamayacaklar. Nemalum belkide el altından para bile teklif ediyorlardır katılsınlar diye protestolarımıza neden çünkü kanları dikine dikine akıyor . Neymiş Efendim yapılan protestolarda şunun kafası yaralanmış yok efendim Polisler şiddetli müdahale etmiş
TABİ Ki edecek Neden Etmesinki Provakatörleri görüyorsunuz neler yapıyorlar inanın ben çok üzüldüm nedemek ya Türk Bayrağının yakılması ne demek ŞERİAT olsaydı bunlar olmazdı Asın bakalım bir kaçını o gösteriler içinde taşkınlık yapıp milleti kötülüğe zorlatanlardan bir kaçını bakın bakalım birdaha böyle birşey yapılıyormu lütfen yorumu okuduktan sonra gereksiz yorumlar yapmayın ben SİYASET olsun diye değil acizane acemi bir kişi olarak affınıza sığınıyorum yaşım 2o daha küçüğüm öğreneceğim çok şey var ama nessillerimizin tükenmesini istemiyorum ırak gibi filistin gibi olmak istemiyorum ben vay efendim cemaatler farklıymış bu düşüncede değişik Dünya bir İSLAM birliği adında bir teşkilat oluştursa herkez o bayrak altınta toplansa Hemen OLMAZ . ! derler neden tabi olmaz he vay efendim biz daha iyiyiz v.s v.s diyenler olup hemen eleştirirler. Ben onu bunu bilmem Abilerim ablalarım kardeşlerim Hüküm sürmek isteniyorsa birlik beraberlik şüphesiz olacak. Bir kişi haberlere çıkmış diyorki ; Efendim benim kızım Tweeteri yok facesi yok telefonu yok interneti yok göz altında diyor . Ben bu lafa katılmıyorum niye neden senı benı onu almıyorda kızını alıyorlar emniyet müdürlüğünü gereksiz yargılıyorlar. Polislerimize biraz sahip çıkalım TAMAM . ! kabul gereksiz müdahale mutlaka vardır ama provakatörlerin arasında kurunun içinde yaşta yanar hesabı masumlarında canı yanıyor . Bunu kabul ediyorum Ozaman milleti eleştirene kadar ilk baş kendi Ailenden mesulsunuz Allah (C.C) ' nun buyurduğu gibi '' Güddüğünüz Sürüden Mesulsunuz '' önce kendi ailemize sahıp çıkıp böyle çeşitli yerlere gitmelerinden alıkoyalım anlatalım özellikle gençler Rabbim hidayete erdirsin ALLAH IM ıslah etsin. Tek büyük korkum yarın bizlerde istilaya uğru yan ülkeler gibi olursak diye belki yazım çok karmaşık olabilir yazdıkça yazasım geliyor belkide saçmaladın diyenler olabilir düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim . Güzel kardeşlerim yanlış anlamayın sevgiler saygılar
M.Sami Aysel
07.06.2013