You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

UYAN TÜRK HALKI . !

UYAN TÜRK HALKI . !

General
RE: UYAN TÜRK HALKI . !
bir zulmü desteklemeyip diğerine destek çıkmak bizim işimiz olmamalı. polislere niye sahip çıkıyoruz? CEMAAT MENSUPLARI GİRDİĞİ İÇİN OLABİLİR Mİ? polis teşkilatı 15 sene önce de islama düşmandı, Allahın indirdiği dışındaki hükümlerin tatbikini sağlayan memurlardan başka bir şey değillerdir. Ki günlerce yaşanan zulmü de görmezden gelmeyin, adaletli olun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Şu provokatörlerden bağımsız düşünün artık işi. Hatta tamamen tarafsız düşünün. Birilerinin iktidara karşı çıkabileceğini anlayın. İktidar yanlısı olacağız diye zulüme destek vermeyin. Ulan insaf be, bunu İslam adına yapıyorsunuz bide. İslam'ı 2 3 Yunus Emre, Mehmet Akif dizeleri ile anlayan zihniyet, anca Erdoğan'ın kelime oyunlarına kanar. İslam'ı yanlızca Cuma'dan Cuma'ya, kandilden kandile yaşayan zihniyet, anca Erdoğan'ın kelime oyunlarına kanar. Kendisine oy verenlere farklı davranıp, oy vermeyen kesimi ötekileştirinde haliyle öfke artıyor. Evlerinde zor tuttuğumuz halkımız var deyip, ona karşı çıkanı halktan saymayan bir Erdoğan var. Dün konuşmada üfürükten yine barış palavraları sıktı. Sizin zihniyetiniz "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" mi? Faizinden tutta, baştan aşağıya İslam'a aykırı bir devlette yaşıyorsunuz. İnancınız uğruna bişeyleri savunuyorsanız, bunu samimi bi şekilde savunun. İslam = Ak Parti değil. Bunu KAFANIZA sokun artık.

Bir düşünün karşı çıkan zihniyet acaba neden karşı çıkıyor? Ezberci bi şekilde hemen "bunlar terörist, ülkeyi bölmeye çalışıyorlar" diye kestirip atmayın. Ki bunu bile kendiniz düşünemiyorsunuz, Erdoğan'ın öyle demesiyle öyle zannediyorsunuz sadece.

Tayyibi de put edindiler ya laa..
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Bence dahha coook uyanmasi gerekenler var. Meseleyi Tayyip meselesi yapmak zaten basli basina bi mesela. Neyse.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Tayyip meselesi değilde ne yahu? Bu ülkeyi kim yönetiyor? Ülke 2 ye ayrılmış durumda. En başından daha uzlaşmacı tavır alması çok mu zordu? Yahu ben anlamıyorum. İstiyorlarki, ne yaparsak yapalım karşı çıkılmasın. Bunlara karşı çıkanlara bir türlü halk gözüyle bakamıyorsunuz. Ezberci zihniyetle, bunlar solcu, komunist bunlar, devleti bölmeye çalışıyorlar vs vs ile olacak iş değil bu. Oturup konuş, bi düşün anla. Adamlar daha Ak Parti 'yi eleştirmekten aciz. Ak Parti'yi dokunulmaz, eleştirilmez, hata yapmaz olarak görüyorlar.

Elbet karşı çıkan kesimde, Kemalisti var, Sosyalisti var, Müslüman'ı var, var da var. Bunları ayrı ayrı düşüneceksek işimiz zor. Bunlara ideolojik olarak değil halk olarak yaklaşın. Ortak olarak tek istedikleri ne bakalım? Ben ne dersem o olur zihniyetinde devam ederse bunlar, iç savaşa kadar gider. Yahu Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı birilerini dışlıyor, onları yoktan sayıyor, halk olarak görmüyor, ondan sonra gelen tepkilerede, aha bunlar terörist diyorsunuz. Bu ne yaman çelişki?
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Sence yaptigi seye mi karsi cikiliyor peki ?
Ben Tayyipci yada anti-Tayyipci olmadigim icin objektifim. Benim gozumu kor eden bi garez yada sevgi yokki anlamamazliktan geleyim. Ve yine diyorum ki olay bindan ibaret degil. İnsanlarin tayyip kompleksi kullaniliyor evet ve bu yuzden uyandirilmak isteniliyor ama dedigim gibi mesele tayyip degil aslinda.

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Ordaki halk birikmiş artık aga. Bu güne kadar hiç böyle bi karşı çıkış olmadı. Gezi Parkı da bunu tetikledi. Patladı artık millet. Elbette ağaç meselesinden çıktı bu iş. Böyle bişeyin olması gerekiyordu, ve oldu. Sonumuz hayır olsun.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Amin.
Demek istedigim elbette kimse akpci chpci mhpci olmak zorunda degil. Protesto edilir, bu yasal haktir zaten. Ama bu sekilde degil bu is baska is bu is bolunmeye giderdi de. Neyse sonuc olarak sen ayninseyleri soylersin ben ayni seyleri. Zaten bu olayda kapandi bitti. Bi kac gune bisey kalmaz olusan zararlardan baska.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.