You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

UYAN TÜRK HALKI . !

UYAN TÜRK HALKI . !

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: UYAN TÜRK HALKI . !
Herkesin eleştirilebildiği, bağnazcılığa karşı, cemaat, alim, mezhep ayrımcılığı olmayan bir İslam toplumu oluşacaksa bende isterim böyle bişeyi.

Ancak bugün sizin zihniyetinizdeki insanlara baktığımızda, kimse kendi liderine, cemaatine, şeyhine, hocasına, alimine, görüşlerine, düşüncelerine laf dedittirmiyor abi. Nefret geldi bana artık bu durumdan. Birilerini yüceltme tabanlı toplumdan hayır gelmeyeceğini düşünmekteyim. Günümüz toplumuna bakalım, birisi Tayyib'e laf dedirtmez, birisi Atatürk'e laf dedirtmez, birisi Osmanlı'ya laf dedirtmez, birisi tuttuğu cemaat liderine laf dedirtmez, böyle bi durumda hala neyin İslam'ından bahsediyoruz? Neyin hakikatinden bahsediyoruz?

Hepimizin kendi düşüncelerimizden fedakarlık yapmamız lazım, eleştirmemiz lazım. Eleştiri olmayınca, hakikat ortaya çıkmaz. Şu durumda İslam dünyasında var olan zihniyetten hakikat çıkmaz.

Rahatsız olduğum o kadar konu var ki, kendimi doğru yola atmam için oldukça çaba göstermem gerekicek. Rabbim yardımcım olsun.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Yok abi biz anlaşamayız, ne desek boş. gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Anlaşamayacağımız konusunda anlaştığımıza sevindim abi. gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yukarıda saydığın şeylerin pek çoğu hükümetin artısı değil, olması gerekenidir. farklı hükümetler olsa da yapılacak olan şeyler bunlardı bu şartlar altında, ekonomik gelişmeyi sen akp nin gücüne bağlıyorsun fakat ben Abd den gelen desteğin buna vesile olduğunu görüyorum, Türkiyenin ABD ile ilişkileri bu dönemde uzunca bir süredir ilk kez arttı ve istikrarını sürdürüyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
30 defa dıyorumkı actıgım konuyu okumadan yorum yazıyorsunuz okumadan yazdıgınız bellı dıyorumkı SİYASET yok dıyorum hala tartısmakta ısrar edıyorsunuz sayın Sad taha yusuf ve kara damlalar . . . ! rica ediyorum tartısma olmasın ya
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arkadasım burası forum ve tartısma yapmayacaksak fıkrımızı belırtmeyeceksek nıye burdayız.
degıl otuz bin kere de desen tartısma olacaktır gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.