Oluyor. Aynen de o dediğinden.
Bazen fikirlerin beyin yapıma sığmayıp dışarı taşmasından, diğer insanlara da sirayet etmesinden endişe ediyorum. Çünkü eğer bu olacaksa, kontrol dahilinde olması lazım. Paylaşıma açık konu vardır, kapalısı vardır, ama kendi rızam haricinde giden bilgi karşıdaki kişiye göre uygun olmayabilir.
Bazen beynimdeki seslerin etrafımdaki insanlarca duyulmasından, onların duyup rahatsız olmasından endişe ederim. Bazen de beynimdeki seslerde sır vardır, sırlardan öğrenecekler diye, bir işi beceremedim diye öyle de endişe ederim gene.
Bazen de gözlerimi kapattığımda gördüğümü bir başkasının görüp sapıklığa gireceğinden endişe ederim. Çünkü herkes hazmedebileceğini kadarını görmesi gerekir. O zaman bakışlarımı başka tarafa çeviririm: "gözlerimdeki ışıktan, az önce ne gördüğümü sezemesin" diye.
Çünkü aslında gördüğümüz , duyduğumuz, düşündüğümüz şeyin beynimizde yarattığı hareketlilik dışarıdan algılanabiliyor. Enerji sonuçta. KArşıdaki insanın yüz ifadesinden, renginden, hareketlerinden anlaşılabilir.
Ne uzatıyorum ki. ilk rep görevimize başlayalım. Bi de yeni keşfettim. ben eskiden kimin bana rep verdiğini göremiyormuşum. önce borçlarımızı ödeyelim yavaş yavaş. arada görevimizi de yerine getiririz.