You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üsve_i Hasene(tebligde,terbiyede,muamelede)en güzel insan(sav) 4

Üsve_i Hasene(tebligde,terbiyede,muamelede)en güzel insan(sav) 4

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Üsve_i Hasene(tebligde,terbiyede,muamelede)en güzel insan(sav) 4
Ben +4 +4 verdim. yarına borcunuz var.
Gerçi, ... yok ya. borcunuz yok. borç iyi bir şey değil. hediyenin borcu olmas.
ama hediye de boşa verilmez. o zaman hediye de vermedim. neye verdim. öylesine.
saçma oldu.
her zaman -saçmalamamak- durumunda değilim. yoksa öyle miyim. oluyor bazen böyle. milyon tane fikir bazen kilitleyiveriyor.
tam böyle durumlarda kayıplarımı toplasam bir tam dünya eder. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya abi rep hakkım bitti yarın vercem sana inşallah. ayrıca konu kaynamasın dicem ama neyse konunun meraklıları olarak okadarcık hakkımız olsun barigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Oluyor. Aynen de o dediğinden.
Bazen fikirlerin beyin yapıma sığmayıp dışarı taşmasından, diğer insanlara da sirayet etmesinden endişe ediyorum. Çünkü eğer bu olacaksa, kontrol dahilinde olması lazım. Paylaşıma açık konu vardır, kapalısı vardır, ama kendi rızam haricinde giden bilgi karşıdaki kişiye göre uygun olmayabilir.
Bazen beynimdeki seslerin etrafımdaki insanlarca duyulmasından, onların duyup rahatsız olmasından endişe ederim. Bazen de beynimdeki seslerde sır vardır, sırlardan öğrenecekler diye, bir işi beceremedim diye öyle de endişe ederim gene.
Bazen de gözlerimi kapattığımda gördüğümü bir başkasının görüp sapıklığa gireceğinden endişe ederim. Çünkü herkes hazmedebileceğini kadarını görmesi gerekir. O zaman bakışlarımı başka tarafa çeviririm: "gözlerimdeki ışıktan, az önce ne gördüğümü sezemesin" diye.
Çünkü aslında gördüğümüz , duyduğumuz, düşündüğümüz şeyin beynimizde yarattığı hareketlilik dışarıdan algılanabiliyor. Enerji sonuçta. KArşıdaki insanın yüz ifadesinden, renginden, hareketlerinden anlaşılabilir.

Ne uzatıyorum ki. ilk rep görevimize başlayalım. Bi de yeni keşfettim. ben eskiden kimin bana rep verdiğini göremiyormuşum. önce borçlarımızı ödeyelim yavaş yavaş. arada görevimizi de yerine getiririz. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Yarın olmamış daha.
iyi de.
neyse. ne zaman yarın oluyor.
bu kurguda bi tuhaflık var ama. neyse.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o bazen hepimizde oluyor...banada çok olur...insanına göre konuşmak insanına göre davranmak belki senin anlattıgınız şeyin sadeleşmiş hali) tabi bu kötü anlamda değil..kim neyi ne kadar kaldırabilirse o kadarını anlatmak o kadarını paylaşmak en güzeli...elinde olmadıgın durumlar istisna bazen sen anlamadan dilinden gözünden elinden çıkıveriyor...
burasının iyi bir yanı da bu belki...işte o gözden çıkan enerjiyi görmedigindn insanlar toparlamak daha kolaygülücük
hadi madem uzatmayın replerimi istiyorum)) baktımda sana en çok repi ben vermişim ) çok cömertimdir hamdolsun )) yakında yarın olur tekrar başlarsınız) kendi adıma istemiyorum rep içimden gelmiş vermişim siz versenizde eyvallah vermesenizdegülücük

ha bu arada vaktinizin azlıgını hisseder gibiyim forumda az kalıyorsunuz dogrumu hissettim...ama belli konulara özellikle kendi konularınıza yada orhan22 nin size cevap verdigi konulara cvp yazıp çıkıyosunuz... başka konularda da görmek isteriz...vakit buıldukca...
niye arada siz, arada sen diye hitap ediyorum çözmüş değilim ama )) hadi bakalım ben diger konumu yazayım...2 gün yokum pazartesi tekrar devam edicem inşallallah..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.