You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üstteki üyeyi tek bir kelime ile anlat..

Üstteki üyeyi tek bir kelime ile anlat..

Uzman
RE: Üstteki üyeyi tek bir kelime ile anlat..
bilgiç.güzel bir yoldaş
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Duadaş abimiz

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
"suizancı"

sürekli eksi rep veriyor "bizim görüşümüz önemli değil mesela benim bi arkadaşım zinayı kötü görmüyor o kötü görmüyor diye zina kötü olmaktan çıkar mı hayır Allah'ın doğru olanı bildirmediği konularda tartışırız ama Allah'ın doğru olanı bildirdiği bir konuda Allah'ın dediğine uyarız şüphesiz Allah doğru söyler" diye cevap yazdım buna bile eksi rep verdi ne desem kötü niyetli olduğumu düşünüyor hayret ettim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu sözünüzden dolayı sizi ALLAHA havale ediyorum

ve diyorum ki sizin bu sözlerinize rağmen ALLAH sizin için hep hayırlı olanı versin

sizden bize hakaret bizden size dua olsun kardeşim önemli değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam yinede ben size beddua değil dua ettim ama anlamadınız

umurumda bile değilsiniz o kadardemekki haketmişsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu arada iki repinizi kaldırmışsınız demek ki kusurlu olduğunuzu biliyorsunuz yoksa niye kaldırasınız neyse Allah biliyor ya o bana yeter forum üyelerinin görmesi önemli değil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.