You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?

Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?

Uzman
RE: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?
giresunlumusun abi
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yaklaşık bir ay önce malatya yolundan geri döndüm yolundan derken ıstanbul dışına çıkmadan tabi gülücük ilerde bakalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Hayır ama eğer istediğim bölüm İnönü üniversitesinde olasaydı sadece o okul için çalışırdım ama malesf yok...

Uzman...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hım nerden seviyosun hiç görmemişsin malatyayı..

mütevazi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bizim burda bir Öğretmen var, Malatyalı kendisi kızkardeşlerim imam hatipte okuyor onların öğretmeni ama adam çok iyi bir insan yani muhteşem benim öğretmenim değil ama çok seviyorum çok iyi biri, YGS konusunda yardımcı oluoyr sağolsun...
MAlatya'ya gidersem orda bizimle ilgileneceğini söylemişti, gerçekten çok iyi biri

Mutlu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hım Allah razı olsun...
malatyalı diye degil insan oldugu için iyiymiş...kişiler yerine göre iyi kötü olmazlar karakterine göre tavır alırız...

umutlu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.