You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

üstekine dua eder misin???

Acemi Üye
rosegulrosegulrosegulrosegulrosegul

evet ihlforum sakinleri burda yeniyim ve her işe besmleyle başlanır ya ben de dedim ki duayla başlıyım bir üstekine dua etmeye ne dersiniiz...ÇÜNKÜ MÜMİNİN MÜMİNE DUASI ÇOK MAKBULDUR birbirimiz için dua ederken karşılık beklemden ediyoruz bundan güzel niyet olur mu....
rosegulrosegulrosegul

BEN BURDAKİ TÜM KARDEŞLERİME ETMEK İSTİYORUM ALLAH herkesi kendi yolundan ayırmasın ve hayatını yaralı işler yapacak seçenekler sunsun ve umarım hepimiz de bu seçeneklerden en güzel şekilde yaralanalım RABBİM kendine layık kul EFENDİMİZE layık ümmet eylesn;gönlümüzden geçirdiğimizi hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı kılsın inşlh...gülücükdua ile kalın inşlh selametle.....[/i]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: üstekine dua eder misin???
böylesine hayırlı işe yarar kendi özümüzden bir konu açtığın için Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2008, Saat:07:50 PM, Düzenleyen: terennüm.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: üstekine dua eder misin???
bidaha karşıma çıkmaması için dua ediorum.. Konu için Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bidaha karşıma çıkmaması için dua ediorum.. Konu için Allah razı olsun

Allah iyliğini versin kardeşim gülücük
ama bu dua kendine olmus üstekine dua etmen lazımdı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yoo sana ettim nasıl olursa bana bişi olmicak olan sana olcak kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo sana ettim nasıl olursa bana bişi olmicak olan sana olcak kahkaha

anladım galiba
senden uzağım bundan sonra
cepanelerimi kusanayım sopa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
uyuz ne biçim dua edion dua deil beddua mübarek kahkaha bende sana etcem Allah seni gs li yapsın kahkahakahkaha (ödeştik Wink )kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.