...
Oğuz Sarvan ve yardımcıları; Biri çıkan ve takılan ampulün numaralarını kaydeder, öteki takılması için işaret verir, diğeri de delik var mı diye ampulün yuvasını kontrol eder...
...
Yaşar Okuyan; Ampul değiştirmez. Karanlıkta kalmayı yasa tasarısı olarak meclise verir...
...
Fatih Terim; önce ampul yerli mi yabancı mı diye bakar, sonra başka bir evde dener ardından değiştirir...
...
Sergen Yalçın; “Birazdan deprem olacak ve ampul yine düşecek takmaya ne gerek var?...”
...
Kenan Evren; Önce ampulün resmini yapar, sonra ona benzer bir şey alıp takar...
...
Cüneyt Arkın; Değiştirmez çünkü karanlıktan korkmaz...
...
Ebru Şallı; Normal insanlar gibi değiştirir. Yeter ki bol yedek ampul bulunsun...
...
Demet Şener; Kendisine mükafat vereceğinize söz verin hemen değiştirsin...
...
Süleyman Seba; Değiştirmez... Hiçbir şey değişsin istemez...
...
İbrahim Tatlıses; Yanmış ampulün gerçekten hiçbir işe yaramayacağını ikna ederseniz hemen değiştirir...
...
Recai Kutan; Elinde Erbakan’a danışacağı bir cep telefonu ile kolayca değiştirir...
...
Ali Kırca; Ampulü kimin değiştireceği tartışmaları uzun sürer, ampul asla değişmez...
...
Oktay Derelioğlu; Hemen değiştirir ama değiştirmekle iyi yapıp yapmadığını anlamak için bir hafta terapiye gider...
...
Rüştü Reçber; Değiştirirken sinirden lambayı kırar...
...
Seren Serengil; Ampul değiştirmeyi büyük bir problem olarak görür ve yatağa düşer...
...
Mehmet Ali Yılmaz; Trabzon’daki ampulün değiştirilmesi talimatını, İstanbul kanadındaki yöneticilere verir...
...
Hülya Avşar; Değiştirmez... Kendi ışığını yeterli görür...
...
Savaş Ay; Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiğinden kendi ampulünü değiştirmez...
...
Bülent Ecevit; “Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım...”
...
Mehmet Aslantuğ; Niye değiştirsin ki; karanlık romantik oluyor...
...
Necmettin Erbakan; Kendisine ampul değiştirme yasağının gelmesini bekler...
...
Hande Ataizi; Danışacağı bir arkadaşı ve “Ampul Değiştirme El Kitabı” şarttır...
...
Reha Muhtar; “Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım. Ayrıca normal bir ampul ise tek başıma değiştirebilirim de, özel bir ampul ise yardım gerekebilir efendim...”
...
Sibel Can; “Ben niye bu markayı almıştım ki?... Yoksa taşınsak mı?...”