You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

UĞUR BÖCEĞİ MAKRO ÇEKİM

UĞUR BÖCEĞİ MAKRO ÇEKİM

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: UĞUR BÖCEĞİ MAKRO ÇEKİM
kızım delimisin sen

bizim köyde çok var git ziyerete. getirim seni
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ufacık böcege kocaman resim..:D vesikalık neyinize yetmio
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-04-2008, Saat:02:18 PM, Düzenleyen: Reis.
Emekli Üye
Cvp: RE: UĞUR BÖCEĞİ MAKRO ÇEKİM
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım delimisin sen

yıh yıh yıh gülücük[/color]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız

sizin köyde timsahmı var vavvvvvvvvavvvvvvv kızm sen oflu değilmiydin afrikadanmı geldin yoksa icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sahra, resimdeki böcek icin bahsetti, aynı anda yazmışlar bilgine.
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sizin köyde timsahmı var vavvvvvvvvavvvvvvv kızm sen oflu değilmiydin afrikadanmı geldin yoksa icýn

ayy reyyan kopardın beni kızım

yılan demek istedim bengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
S.Aleyküm reyyan'cım gülücük güzel bi makro canon powershot a450 ile çekilmiş bir fotoğraf gülücük etkin 5.0 mp olup 3.2 optik zoom u olan güzel sade bir kompakt makinedir gülücük perde hızı 1/40 olması ve odak uzaklığı 5mm olması sebebi ile biraz bulanık bir görüntü olmuş gülücük
tavsiyem çekecek olduğun nesneye çok yaklaşma makinenin lensi ile böcek arasında bir karış uzaklık olsun zen zoom yaparak onun yanına gel ama buda görüntü kalitesini düşürür gülücük perde hızına müdahale edemediğin için orası biraz problem gülücük neyse vizörden bakma hep yanılırsın lcd ekran 2'' ordan bak gülücük yarım denklanşör yap odak ayarlansın netlesin gülücük ardından çek ama bir önemli nokta çekerken denklanşöre uygulayacağın ağırlık makineyi çekerken titretir bu yüzden zamanlayıcıya al en düşük saniyeyi ayarla aynı şekilde yarım denklanşör yap odaklan bas ve titretme çeksin gülücük

fatik ten çekim derslerinin sonuna geldik gülücük birdahaki derste görüşmek üzere :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben çekmedm ki alıntı yaptım

ne anlarım ben makro mikro be :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
paylaş bakimgülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.