You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ucuyorum dedi ucamadi

Ucuyorum dedi ucamadi

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Ucuyorum dedi ucamadi
uctu uctu adam uctu
aaaaaaa ucamadı:sırıtık::sırıtık::sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kahkaha ay adam birden sıçrayınca bende korktum kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
töbe ALLAH im töbeeeee Big Grin adama var güçünle tokati atacaksin al ucmak sana diceksin Big Grin
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ahauahha bide nasıl bağırıyo ne güldüm yahugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
kahkahakahkahakahkahakahkahaevet .... evet.. sabri bey napıyorsunuz kahkaha esra ceyhanın zavallılığı ve işte görüyorsunuz şov falan diyip adamı programdan çıkarmalar filan hepsi züğürt tesellisi ne kadar komik ve kalitesiz bi program yaptığını gözüne soktu allahım nasıl düşürüyor bunlar böyle kendilerini ne kadar boyansanız süslenip püslenseniz de o şık kıyafetlerle içinizdeki ruhunuzun bönlüğünü saklayamıyorsunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-03-2009, Saat:04:12 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Üye
bu facebooktada var adam hiç yoktan meşhur oldu..kendi bile beklemiyordur böyle olacağını..esra ceyhanda ne yapıyorsunuz diyor görmüyormusun uçuyor işte..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ANANM BENDE AZ ÖNCE TVDE GÖRDÜM BUNU NE GÜLDÜM YAWBig Grinkahkaha SAOL CNM

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-03-2009, Saat:04:00 PM, Düzenleyen: Katreİ_Nur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.