You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üç Kere Euzubillahis Semiil Alimi Mineşşeytanirracim Demek

Üç Kere Euzubillahis Semiil Alimi Mineşşeytanirracim Demek

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Üç Kere Euzubillahis Semiil Alimi Mineşşeytanirracim Demek
yok örnek gayet iyi gülücük

evet haklısın bu konuda ama insanlar bilinçsiz yani belkide senden başka farkeden yoktur, sen yinede doğru olanın uygulanmasını rica et anlayış gösterip, anlayıp, dinleyip, araştırıp , umarım doğru olanı uygularlar gülücük

sen nerede yaşıyosun ki ?
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-10-2014, Saat:11:37 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
olsun sinirli olman daha iyi ben ogrencılerıme guleryuz gosterdım çok sımardilar :D
beni bi öpmedikleri kalıyo derste kahkaha
sinirli, sert olman iyidir, kullan bence :D
anlattığın örneklerden şunu çıkardım biraz amcalar işin gösterişinde demek ki yoksa seni takdir etmeleri gerekirken neden öyle bişey yapsınlar ki . tuhaf gerçekten . :/

ne yani sendemi gizemli takılıcaksın gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Büyüsünler o zaman öperler merak etmegülücük

İşte buralar bizim kafasındalar yaşlılar maalesef.Bir de şu sebeple de diyaloga girmiyorum pek.Birgün genç,benden 3-4 yaş büyük bir imamla namaz kıldım.Birinci rekatta Zilzal,ikinci rekatta Adiyat Suresini okudu.İmamla da diyalogumuz olduğu için ve kendime yakın gördüğüm için bunu söyleyeyim dedim.Dedim işte üç ayet fazla okudunuz ikinci rekatta,mekruh olmadı mı dedim?Bir şeyler dedi,peşpeşe olduğu için ayet sayısına bakılmaz dedi.Örnekler vermeye çalıştı.Ama ben hiçbir şey anlamadım.Büyük ihtimal ikinci rekatta üç veya daha fazla ayet okumanın mekruhluğunu bilmiyordu.Çünkü verdiği örnek sure atlamayla ilgiliydi sanırım.Ben görüşümü tek kelimeyle savunamadım.Tamam dedim çıktım.

İkinci bir örnek.Bu sefer 30 lu yaşlardaki imam ikinci rekatta birinci rekattan üç ayet daha fazla okudu.Ayrıca bu imamın bu yaptığı ilk değil,üçüncüydü.Bende imamla konuştum.Dedim ikinci rekatta üç ayet fazla okudunuz,mekruh olmadı mı?Haklısın dedi,aslında ben farklı bir sure okuyacaktım ağzımdan o sure çıkınca onu okudum dedi.Bende tamam dedim çıktım.Yolda dedimki kendi kendime deseydim ya hocam surenin tamamını okumak şart değildi,yarıda bir yerde kesebilirdiniz.Aklıma gelmedi o an işte.Karşılıklı konuşma esnasında mümkün değil aklıma gelmez öyle şeyler.Sad

Önemli olan bilmek değil,bildiğini karşıya izah edebilmektir.

Hangi ilden olduğum önemli bir şey değil diye düşünüyorum.O sebeple yani.Gizemli takılacak olsam yaşımı,okuduğum bölümü vs.söylemezdim.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-11-2014, Saat:12:17 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.
aslında Seni anladım belkide insanların yanlışlarının ustune gidemiyorsun aslında çok mantıklı açıklamaların var ama bunu söze dökemiyorsun Allah yardımcın olsun senin bunları bilmen, hatta doğruyu onlarada söylemen bile çok iyi bir davranış .
ve inşallah mukafatini diğer dünyada görürsün kardeşim..
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
ben dediğim gibi okudum fakat bilgim olmadığı bir konuya yorum yazmak istemedim gülücük
şunu söyliyim sana burdaki çoğu kişi senin kadar ilim sahibi
yani senin dikkat ettiğin hususlar çok iyi ayrıntılar
insanlar senin kadar bilgili değil bu forumda yani istisnalar dışında
sana cevap verebilicek kişiler vardı fakat şuan gelmıyolarlar mesela değillerdir eminim ki . ahmed1 vardı oda çok ilimliydi .
forumda bazı dönemler senin gibiler geliyor çokta şey katıyolarlar ama sonra kayboluyolar gülücük

caferılık konusunda haksızlık etmişim sana neden yazıyorsun diye cunku dun ımamhatıptekı fıkıh kıtabıma baktım
4 mezhebın altında caferılığınde açıklaması vardı utandım ben
ki diğerleriyle neredeyse aynı boyutta açıklama .
o yüzden ozur borçluyum sana .
yanı onların yanına neden onuda kattın gibi cahilce bi sey soylemıs oldum .
kusura bakma .
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-11-2014, Saat:12:44 AM, Düzenleyen: _ELisa_.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
ama insanları bi anda ikna edemezsin bunu yavaş yavaş yapıcaksın .
ben mesela dun hatalı olduğumu anladım .
önemli olan hatamı anlamaktı bu seni üzmesin, sevindirsin .
kalemşor abi kiminle tartıştı bilmiyorum nasıl gitti hiç bilmiyorum ben o dönemde uğramıyordum foruma hiç
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.