You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tuvaletle ilgili 3 sünnet

tuvaletle ilgili 3 sünnet

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: tuvaletle ilgili 3 sünnet
''İlimci'' sana gelince senin itiraz etmiş olduğun bu hadis muteffekun aleyh olarak geçiyor.. en sağlam isnad ile gelmiş.. dolayısı sen sana rasulullahtan kesin olarak sabit olmuş bir hususu muhtelif muhakemelerle tenkid etme yoluna girişmişsin.. bu yaptığın akideni sakata düşürür... üstelik bu aktardığım kavli bir hadisten ziyade uygulana gelen fiili bir sünnet.. bugüne kadar bunu uygulamayan buna itiraz eden senden başka kimse de çıkmadığı için pratik icmayada muhalefet etmiş oldun... seni tekfir felan etmiyorum yanlış anlama ama konuşma uslubundan anladığım kadarı ile söylüyorum abdest al, imani tazelemelerde bulun... bu tavsiyem elbetteki herkese şamildir, ama özel de sana tavsiye ediyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-03-2013, Saat:02:28 PM, Düzenleyen: kalemşör.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: tuvaletle ilgili 3 sünnet
sen daha isnadın ne demek olduğunu bilmeyen birisin onun için şu gönderdiğim sohbeti dinlemelisin... ilk önce ıstılahları bir öğren sonra inkar edeceksen yine hadisleri inkar edersin ama cahilane yazdığın hezeyanlar bayıyor herkesi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.