You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkiye'nin İlk Dünya Güzeli Keriman Halis Ece Ve Arkasındaki Sır Perdesi

Acemi Üye
Türkiye'nin ilk "Dünya Güzeli" Keriman Halis Ece Tamer (99), 28 ocak 2012 - İstanbul'da kızının evinde hayatını kaybetti..

PEKİ AVRUPA (HRİSTİYAN) TOPLUMU KERİMAN HALİSİN GÜZELLİGİNE Mİ VURULMUŞTU!..

1932 senesinde Cumhûriyet Gazetesinin tertiplediği güzellik yarışmasını Keriman Hâlis kazanmıştı. Aynı yıl Belçika’nın Spa şehrinde 28 ülkenin katılmasıyla dünyâ güzellik yarışması düzenlenmişti. Keriman Hâlis bu yarışmaya Türkiye’yi temsilen katıldı. Günlerce Spa şehrinde kalan güzeller, çeşitli kimselerle görüştü ve konuştular. Yarışma gününde jürinin önünden kızlar birer birer geçip giyimleriyle, bakışlarıyla,tebessümleriyle puan toplamaya çalıştılar. Jüri salona geçip puan değerlendirmesi yapmak istedi. Başkan kürsüye geçerek şöyle konuştu:

“Sayın jüri üyeleri, bugün Avrupa’nın, Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. 1400 senedir dünyâ üzerinde hâkimiyetini sürdüren İslâmiyet artık bitmiştir. Onu Avrupa Hıristiyanları bitirmiştir. Elbette Amerika’nın ve Rusya’nın hakkını inkar edemeyiz. Neticede bu,Hıristiyanlığın zaferidir. Müslüman kadınların temsilcisi, Türk güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu kızı zaferimizin tacı kabul edeceğiz,onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzeli varmış, yokmuş bu önemli değil. Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. Avrupa’nın zaferini kutluyoruz. Bir zamanlar Fransa’da oynanan dansa müdâhale eden Kanûnî Sultan Süleyman’ın torunu işte mayo ve sütyen ile önümüzdedir. Kendini bizlere beğendirmek istemektedir. Biz de bize uyan bu kızı beğendik, Müslümanların geleceği böyle olması temennisiyle, Türk güzelini dünyâ güzeli olarak seçiyoruz.Fakat kadehlerimizi Avrupa’nın zaferi için kaldıracağız.”

KAYNAK : YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN MUSTAFA MÜFTÜOĞLU 269 '170 - YENİ REHBER ANSİKLOPEDİSİ 357Tarihi ve Dini Gerçekler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Türkiye'nin İlk Dünya Güzeli Keriman Halis Ece Ve Arkasındaki Sır Perdesi
Çağdaş olduk desenize gülücük Batı bizden islamiyeti çaldı ve şu anda en çok islamiyete yatkın olan ülkeler olan onlar.Ve bizimkiler ne yapıyor çıkıp tv kanallarına ben ateistim ben şuyum ben buyum yazık gerçekten.Ülkemizi bu hale getiren kişi utansıın (!)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-07-2013, Saat:12:47 PM, Düzenleyen: Ahmet Aktar.
Profesör
ulkeyı bu hale bır tek kısı getırmedı,toplum olarak bız getırdık.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
ne acı...utanç verici...
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
topluma bırcok kez kendını duzeltme fırsatı verıldı ama ne yazık kı bunun farkına varamadık. fırsat kapıyı hafıfce calıp kactı ahmed gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ve toplumumuzun son durumu yaşanan son olaylarla netliğe kavuştu :

Ekşisözlük Peygamber efendimize (sav) küfür etti ...

Twitter'da kendisine yöneltilen Biber mi yoksa Peygamber efendimiz (sav) mi sorusuna kızın cevabı şu şekildeydi ; Müslümanım ama biber bir adım önde ...

Herşeyi açıklıyor galiba bu iki olay...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Sad

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bi soz vardi cok guzel. eger medeniyet acmaksa bedeni demek ki hayvanlar bizden daha medenigülücük

cidden ne gunlere geldik yahu allah yardimcimiz olsun
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.