You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!

Profesör
[Resim: 54511.jpg]Sabah ezanını, ses bombasına benzeten yazar, Türkiye'de dinsizlerin de çoğalmasını istedi. İşte Mağden'in teorileri;

Sabah ezanından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Radikal gazetesi yazarı Perihan Mağden bir de ilginç öneri getiriyor.

Ona göre Türkiye'nin bazı sorunlardan kurtulabilmesi için Anadolu topraklarında dinsizlerin çoğalması gerek! İşte Mağden'in tartışma yaratan sözleri;

"Ezan ses bombası gibi..!"
Sabaha karşı’ diyeceğim; zira henüz ‘karşı’ sayılabilecek bir saatte, bu sabah saat dördü on beş-yirmi geçe, evin ortasına ses bombası atılmış kıvamında bir ezan sesiyle mi neyle- uyandım.

Öyle böyle kuvvetli değil: Sokağa, bir arabanın içinden güçlü bir ses sistemiyle yayın yapılıyor gibiydi. Bangır bangır.

Türkiye Cumhuriyeti’nde herrr evin olması gerektiği üzre, bizim evin yakınlarındaki camiden de ezan sesi duyulur. Ama uykunun hangi safhasında olduğunuza bakar; bazen duyarsın, bazen duymazsın.

Bu Arapça’da ne söylediğini anlamadığım (anlamak arzusunda da olmadığım)Herhangi 1 TC İmamı’nın ezan okumasından ziyade, başka bir üsluba/dile özenen iddiacı bir dincinin çok tuhaf bir şekilde okuduğu belki de duanın; beni yalnızca çok çok rahatsız ettiğini, söyleyebilirim.

[Resim: 115.20080715104710.jpg]

"Ulan Allahımızı çaldınız!"
(...) Ayrıca Fanatik, sözümona Laikçi Kemalistler feci bir itişmeye giriştiler Müslümanlarla: “Bu din sizin dininiz değil, bizim de dinimiz. Hem orucumuzu tutarız, hem namazımızı kılarız, hem laikçiyiz, hem Atatürkçüyüz, hem de Umre’ye gideriz- tutmayın bizi!” yollu- (‘Ulan, Allahımızı çaldınız!’ diye Atatürkçü Düşünce Derneği mitinglerinde bağıran Tuncay Özkan’ı hatırlayıverin.)

"Dinsizlerin sayısı artmalı çünkü.."(...) İşte hal böyleyken Kapatma Davası’yla uykularımızı bıçaklayan Kemalistlerin ezanları, duaları, hayırlı olsun.

Ama bu topraklarda artık dinsizler çoğalmalı. Her çeşidinden bağımsız, bağlantısız, sindirilmemiş ruhlar Dinsizlik Hakkı’nı her zamankinden daha ateşli bir güçle savunmalı.

Kapatma Davası, Fanatik Kemalist Dincilerin son numarası. Olsun. Olmalı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2008, Saat:01:02 AM, Düzenleyen: ce'e.
vampiriçe:):):)
RE: Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!
bi dkka gülmk istiyorum gülebilir miyim kahkaha ve güldüm bileeegülücük
al işte bi aptal dahagülücük
kapatma davası dıyolar hala ya...
hakkaten bu kadın dinsiz mi acaba uzaktan akllı bişeye benzıyo ama ezan sesınden bile rahatsz olandan ne hayır gelir,
linç edilmeli bunlargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!
çift camlı pencere yaptırsa böyle bir sorunu olmaz.ama tabi pencereleri kapatması gerek o yüzden klimada lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
asil Türk evladına yakışır bi şekilde yaşamıcaksan defol git bu ülkeden
dinsizler çoğalmalıymışmış cehennemde odun olarak çoğalır artık onuda olabilirse tabi
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
şreff.... sizler
bu kadarda olmazya
ezanı duyduğum zaman dinimiz gereği işimizi bırakırız
bunlar sesinden rahatsız oluyor
cehenneme gidince görürsün rahatsızlığı
topuzu yedinmi kafana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
SmileSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Türkiye'de dinsizler çoğalmalı!
Bu Arapça’da ne söylediğini anlamadığım (anlamak arzusunda da olmadığım)Herhangi 1 TC İmamı’nın ezan okumasından ziyade, başka bir üsluba/dile özenen iddiacı bir dincinin çok tuhaf bir şekilde okuduğu belki de duanın; beni yalnızca çok çok rahatsız ettiğini, söyleyebilirim.

bak şu mahlukata ki gitmiş neresinden yakalamış olayı... arapça okunmasından rahatsız olmuş hanim... ne dielim okumuş kültürsüz buna denir sanırım... bende bi güleyim haline bağriikahkaha aslında ağlasammı gülsemmi die düşündüm ama gülmek daha kolay... her zman ki gibi kolayına kaçıyorum yine...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.