You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkiye: Çek Cumhuriyeti

Türkiye: Çek Cumhuriyeti

Forumcu
Cvp: RE: Türkiye: Çek Cumhuriyeti
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yendik de ne oldu elinize ne geçti
keşke yenilseydik
yenilmemizi isterdim hemde canı gönülden..

niye yaaaaaaaaaaaaaaaimlaimlaimlaimla
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: Türkiye: Çek Cumhuriyeti
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maç bizim oldu çeyrek finaldeyiz dualarım kabul oldu yendik be oleyyyyyy çok şükür çooooooooooooooooooooooookhalayhalayhalayhalay

TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
:bayrak::bayrak:

bu taha bi rahat durmadı zaten en başında bana kızdı senin yüzünden yeniliyoruz diyegülücük
snra da gol attık diye bağırıyo gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2008, Saat:10:36 AM, Düzenleyen: Qbra.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: Türkiye: Çek Cumhuriyeti
gülücük
turnuvanın en güzel maçıydı desem kimse şaşırmasın
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maç bizim oldu çeyrek finaldeyiz dualarım kabul oldu yendik be oleyyyyyy çok şükür çooooooooooooooooooooooookhalayhalayhalayhalay

TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
:bayrak::bayrak:

bu taha bi raat durmadı zaten en başında bana kızdı senin yüzünden yeniliyoruz diyegülücük
snra yenince de gol attık diye bağırıyo gülücük
Smile ooh şükür yendik yaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Türkiye: Çek Cumhuriyeti
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elinize ne geçti yenince Saskin

mutluluk coşku heycan birçok şey.. aslanlarım be oooooooooo türkiye türkiye haydi zafere yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz türkiyeeeeeeeeeeeeeeeee:bayrak:
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: Türkiye: Çek Cumhuriyeti
Ülkemiz adına önemli bi galibiyet oldu Ülkemizin sevinci bizim sevincimizdir
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
S.a hayırlı geceler..Bu gece azmin ve inancın zaferini gördük..Yenilseydik bir sonraki senelere taşınacaktı umutlar..Benim yenmekle elime birşey geçmedi..İllada geçmesine gerek yok..Ama ülkeme ve milletimize var olma amacı taşıyan güzel bir manası var..Tebrikler milli takım tebrikler Türkiye..
İnandıkları gibi yaşamayanlar..Yaşadıkları gibi inanmaya başlar... Hz. Ömer r.a.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.