You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI

Anket Başlığı: TÜRKİYE-ALMANYA MAÇININ SONUCU NE OLUR?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
YENER FİNAL OYNARIZ 8 (66.67%)
YENİLİR EVİMİZE DÖNERİZ 4 (33.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 12 (100%)

TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI

General
RE: TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI
bizim takımdakiler hep sakat revire dönecek saha hayırlısı yenilselerde buraya kadar gelipte bize bu sevinci yaşatmaları beni mutlu ettim eminim herkes hemfikirdir bu konuda teşekkür ediyorum milli takımımıza başarılar diliyorum:sırıtık::sırıtık::sırıtık:alkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI
Glikoz Şurubu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:enbüyük Allah almanyaya yaAllaahh..
..
....Allah'ım türkiyeye yardımını almanya karşısında da esirgeme.. bizleri maçtan sonra bu yazıları okuyanlara karşı acındırma..
..
....AAMİİN:....

gülücük gülücük gülücük aminnnnnnnnnnnn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinnnnnnnnnnnnnn ALMANYA gönül tabi ki TÜRKİYEister ama bence kesin almanya

ya deme öle zaten zor durumdayız rabbim büyük ezcez inş.onları güzel düşünelim güzel olsun gerçi ben ne zaman güzerl düşünsem hep kötü olmuştur kötümü düşünsemgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinnnnnnnnnnnnnn ALMANYA gönül tabi ki TÜRKİYEister ama bence kesin almanya

ya deme öle zaten zor durumdayız rabbim büyük ezcez inş.onları güzel düşünelim güzel olsun gerçi ben ne zaman güzerl düşünsem hep kötü olmuştur kötümü düşünsemgülücük

sen hiç bişey düşünme mümkünse TongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sen hiç bişey düşünme mümkünse TongueTongueTongue

uyusluk etme reyyan önceki maçta en büyük pay benimdi az dua etmedimTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

ŞAHSEN BENİM İÇİMDE BİRAZCIK KORKU VAR...

BENCE BİZİM KAZANMAMIZ DİNİMİZ AÇISINDAN ÇOK YARARI OLUCAK...

KAÇ AVRUPALI DAHA DİNİMİZİ TANICAK KİM BİLİR?

BEN RABBİMİZİN BİZLERLE OLDUĞUNU BİLİYORUM...YARDIMINI ESİRGEMESİN İNŞ. CENAB-I ALLAH...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: TÜRKİYE-ALMANYA MAÇI
Hırvatlara nasıl o şoku yaşattık biz TÜRK'ÜZ diye haykırdık bu akşamda aynı güvenle tüm TÜRKİYE tek yürek olup bu maçı da alcaz Allah'ın izniyle...
halay
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.