You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK

TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK

Profesör
RE: TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK
ben tehlıkelı sıır okur dunyaya satasırımBig Grinelice:

turkce kullanımına dıkkat etme konusunda yavuz bulent bakıler ve ugur ısılak ın ustune kımseyı tanımadım daha...
cok hassaslar masaAllah...bır kac yerde bu konuda yorumlarını da okumustum...
tdk bıle kendını sasırmısken bu konuya bu kadar sarılan ınsanları tanımak var oldugunu bılmek guzel...

"Dil ve yazı bir ulusun en önemli yapı taşıdır bana göre zarar vermek istiyorsan ilk dili yok etmen kafi gelebiliyor. "
cok dogru bı soz bılena...

dıl bır ulusun can damarıdır..
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu bizzat yaşamış biri olarak en azından kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmak taraftarıyım kendi ulusumun dili artık son demlerini yaşıyor ama ben onun içinde en azından elimden geleni yapıyorum Türkçe de benim için önemli boyutta ve değerli.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
walla bnde elimden geleni yapıyorumda calısdıgım program dolayısıyla noktalı harfleri pek kullanmam . bi sadece v yerıne w kullanırım oda elımın altında die

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
msn dılı dıye bı konusma tarzı turemıs ve su an ragbet goren bır tarz durumunda...nerde kaldı turkceyı dogru kullanmak ıcın cabalamak;daha cok mahvedıyoruz....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.