You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkçe İbadet Edilir Mi?

Türkçe İbadet Edilir Mi?

General
RE: Türkçe İbadet Edilir Mi?
Allah katında yerimizi kimse bilemez,biz eldeki bilgilerimiz ile böyle bir şeye hükmedebiliriz.Bu tip şeylerden bahseden mealciler genelde hep islama aykırı görüşleriyle bilinirler.

kitap yazmakla,isminin başına "prof,dr" almakla bu iş çözülmez.Zaten şu an ülkemiz islama göre yönetilmiyor,islamın her yerde doğruca anlatılması ve anlaşılması diye bir durum yok.bu sebeple prof,dr olan kişileri türkiyede muteber kabul etmenin bir sebebi yok.Alimleri kuran ve sünnet ile karşılaştırıp ona göre kabul veya reddederiz.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kelimeleri çarpıtmaya çalışmışsın.

Yani benim zındık senin alim dediğim insanların zehirlemeleri diyeceğim şeyleri Allah ne ara hak gösterdi de ben Allah'ın dediğine ters bir iş yapmış oldum?O adamlardan daha makbul olduğumu kendim bilirim elbette,şirk-küfür üzere değilim elhamdülillah günahlarım da olsa ehli sünnet itikadı üzereyim.Üzerimizdeki hükmü verecek olan Allah'tır fakat bu adamların küfrü şirki açıktır,buna rağmen "Allah bilir hallerini" demek irca ehli olmaktır,bizim dinimizde böyle bir şey yoktur.Şirk-küfür işleyen kişi tekfir engelleri yoksa tekfir edilir,cehalet-tevil-zorlama gibi mazeretler var ise bu kişi tekfir edilemez.Fakat kendini ilim adamı bellemiş insanlarda cehaletin olabileceğini nasıl söyleyebiliriz bilmiyorum,birçoğu benden çok daha iyi biliyorlar reddettikleri şeyler.

Kendimi şundan,bundan üstün görme havasında birisi değilim,sadece doğruyu anlamaya,uygulamaya ve anlatmaya çalışıyorum.

tekrar söylüyorum cümlelerle-kelimelerle oynayıp hatamı aramaya çalışma;ilim ve delil ile münazaraya eyvallah,öbür türlü birbirimizle cedelleşmeye gideceksek 2 mize de faydası olmaz aksine zararı olur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-08-2012, Saat:07:33 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
Allah ın türkçeyi bildiğine şüphemiz yoktur,namazların geçerli değildir.biz görevimizi yapalım,doğruyu anlatalım uyaralım daha fazlasını yapmaya zaten yetkimiz yok.ilim ile bir cevabın var ise yaz diyorum,yok.Taassupçu müridler gibi "onlardan daha mı iyi biliyorsun"a getirdin.

not:2 kere mesaj gelmiş aynısından ondan sildim birini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-08-2012, Saat:10:44 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
neyse sünneti kabul etmeyen birine onun ile delil vermek saçmadır,sana cevap vermeyeceğim tekrar.Mutlak doğruluğundan şaşmadığın AKLIN ile hayatında başarılar.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Selam hidayete tabi olanadır.Bir şeyleri yapmaya zorlayacak durumda değiliz.Allah'tan ıslah olmanızı dilemekten başka yapabilecek hiçbir şeyim yok gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-08-2012, Saat:02:38 AM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.