You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkan Saylanın hayatı dizi oLuyor ama bakın nasıl?

Türkan Saylanın hayatı dizi oLuyor ama bakın nasıl?

Profesör
RE: Türkan Saylanın hayatı dizi oLuyor ama bakın nasıl?
ben peterimin yazdıklarını okumadan atın dedimBig Grin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
seni öldürürüm heidi, beni heidi katili yapma :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
valla kanki ben üni'deyken şydd, add gibi onlarca burv veren dernek vardı, ve okulda hep belli kişilere burs veriyorlardı. ortak özellikleri bir kere din karşıtı olmaları. vatana millete faydasız hatta zararlı tipler daha çok burs alıyordu. ben bunların hiç birinden burs alamadım. benim gibi zehir gibi birisi düşünsene burs veren çıkmıyor.
batıda bir ünide okusaydım sırf burs parasıyla mezuniyette araba alabilmem lazımdı. ama okulda ramazan aylarında özellikle iftarı açarken ekmek arası domatesle açtığımı bilirim.
işte çydd, add ve bilimum keferelerin zihniyeti. öbür eleman ramazan ayında bu şerroların paralarıyla bira viski bilmemne içiyor.
annlıyacağın bu derneklerin görevi ünideki yandaşlarına rakı parası temin etmektir. reziller.

saylan kendi eceliylen geberdi de asamadık ya, ben ona yanıyorum. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aynen dayı, biz de çektik çekiyoruz, ha hamdolsun ben kendi halimden çooook memnunum varlıktan da yokluktan da, ama işte mesele, milletin parasını o yönde çarçur etmeleri. şu üni adama akademik anlamda neredeyse hiçbir şey katmıyor ama çoooook şeyleri görüp öğretiyor. onlar istedikleri kadar elleriyle itmeye çalışsınlar., o elleri kıracak olan var :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
aynen öyle reis.

bunlar aklı sıra milleti enayi yerine koymaya çalıştılar, eskiden millet yedi mecburen çünkü iletişim bu kadar ilerde değildi. 3 tane gaste var. hüriyet miliyet cumhuriyet. köylü garibim ne anlasın milliyetçi ya, milliyet alııyor, eh öbürü özgürlükçü ya, hurriyet alıyor. öteki cumhuriyetini seviyor ya, cumhuriyet. işte iletişim gelişip çeşit artınca millet daha net gördü ki bunlar aynı şeyin lacivertiymiş.

işte bu dernekler de öyle. aynı şeyin laciverti hepsi.

ne oldu bir ara göbeğini kaşıyan adamdık. öyle dediler göbeğini kaşıyan adam bunları bi güzel kaşımaya başladı şimdi.

eh kanki kaşınanı kaşıyacaksın.

göbekse göbek... saylansa saylan... çydd se çydd. alışmışız kaşımaya. göbekten başlamışız demekki. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ohooo bi kişi üzerine bu kadar konuşuyosanız digerlri darılır ama ) hatta bu köşeyi islam dşmanları köşesi yapalım her hafta birinin rezilliklerini anlatalım olmaz mı

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aynen öyle dayı, neyse heidi kızıyor ben susyorum ben bilmem heidi bilir Big Grin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
tamam reyis.
eğer farklı biri hakkında konu açılırsa, yazarım. ben zırt pırt konu açmayı sevmiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok kızmadım peter ciddi söyledim )) her hafta birini çekiştirelim

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.