You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR

TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR

Göğe Bakma Durağı.
RE: TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR
Yemin ediyorum konuyu okumadan yorum yapmakta üstünüze yok. Allah aşkına başlığa bakarak yorum yapmayın, konuda ne arapları ne kürtleri ne arnavutları nede başka bi milleti eleştiriyor yada türklerin müslümanlığıyla kıyaslama yapıyor. Konuda kasdetilen "Her Türk müslümandır, yada her müslüman Türktür." anlayışı değil, atalarımızdan ötürü müslümanlığın olduğunu ve Allah'a inanç sayesinde çoğu zaferlerin olup bu vatana sahip olduğumuzu bi yüzdenTürk müslüman olmalıdır anlayışı güdüyor bi bakıma. Şimdi milliyetçilikle suçluyorsunuz (!) ama asıl kaosu siz oluşturuyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR
Allah'a şükür var, çünkü Müslüman kardeşlerimin yanlışa düşmesine gönlüm razı gelmiyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.