You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR

TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR

General
RE: TÜRK OLMAK MÜSLÜMAN OLMAKTIR
Son derece yanlış düşünceler içerisinde açılmış bir konu. @Deist1907'nin dediklerine katılmamak elde değil. Türk olmak Müslüman olmak demek değildir, bir Müslüman nasıl böyle bir yanlışın içine düşebilir, Allah aşkına yapmayın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eleştiri nerede? Eleştiri yapmadım, doğruyu göstermeye çalışıyorum ben. Sen Türk olmak Müslüman olmak dersen, Müslüman olmayan Türkleri de bu sınıfın içine sokmuş olursun, çok fazla düşünmeni gerektirecek bir şey değil bu aslında, basit bir şey
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eleştiri yapmıyorum, sanıyorum yaşın biraz genç büyüklerin yıllardır savunduğu şu Türklük, diğerlerinin savunduğu Kürtlük, bir başkasının savunduğu Arnavutluk vs. ideolojilerinin etkisindesin, konudaki görüşüm belli. "Ne her Türk Müslümandır, ne de her Müslüman Türktür" şu basit denklemi kurabilirsen ortada bir yanlış algılama kalmaz senin ve bazıları açısından. Kırıcı olup olmama konusu da şöyle, sen beni yakından tanımıyorsun bende seni dediklerimi yanlış algılaman normal, hazda duyarsın zamanla gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-05-2013, Saat:04:07 PM, Düzenleyen: Tesir.
General
peki Müslüman Türk olmak Müslüman Kürt olmaktan daha mı iyidir kardeş? veya Müslüman Arap daha mı üstün oluyor? Bu tip şeylerin benzerini Emevi dönemindeki bazı milliyetçi yöneticiler yapınca "onlar arapçıydı" lafını çok çabuk yapıştırıyorlar fakat iş Türk Milliyetçiliğine gelince tarafsızlık falan kalmıyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu ülkede 1932 ile 1950 arası, Ezan Arapça (Allah'ın kelamıyla) değil Türkçe okundu (Eksik çeviriyle) neden?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.