You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk Müslümanlığı

Türk Müslümanlığı

General
RE: Türk Müslümanlığı
doğruyu öğrenmek,uygulamak ve öğretmek hepimizin görevi gülücük
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
önemli değil, yazar adı veya kaynak belirtti iseniz bir sıkıntı yoktur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyvallah ben de teşekkür ederim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Türkleri asagilamak amacim degil dedin kufur etmekten beter ettin.
Genelleme yaptın.Türklerin hepsini aynı kefeye koydun.
Sanki arap ulkelerinde müslümanlik 4 4 luk yasaniyor.Yazida haklilik payin da var ama butun Türkleri zan altinda birakma hakkin yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sen de yazıyı komple tek bir hükme bağladın, kardeşim tüm türkler böyle desem benim bi yerde "ben türk değilim" diye belirtmem lazımdı gülücük "tüm türkler böyle müslümanlık yaşıyor, hepsi sapığın önde gideni" dememişim farkettiysen. ancak malesef türkiyedeki müslümanlık anlayışı çoğu çevrede böyle, kendine muhafazakar sıfatını hoş görenler dahi dünyevileşip kendi anladığı ve hoşuna giden şeyi din diye yaşıyor.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.