You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...

Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...

General
RE: Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
necmettin sen de uzatmadan benim bi soruma cevap ver(sen o hakka sahiptin ya "uzatmadan cevap isteme")

gençliğin ahlaksızlaştırıldığı günümüzdeki gidişattan memnun musun?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
eşitlik dini islam kardeş yazdıklarına başından sonuna kadar katılıyorum. necmettin kardeş bende senin karma eğitimden yana olduğunu, daha faydalı gördüğünü anlıyorum yanlış anlamışsam düzelt. bu durumda sana şunu söyleyeceğim. Osmanlının İslam dini ile yönetildiğini, bu günkü eğitimin medreselerde verildiğini ve (çocukları bilmiyorum ama gençler için) kız ve erkeklerin ayrı okullarda eğitim aldığını biliyorsundur. Türklerin kurduğu devlet içerisinde en görkemli zaman Osmanlı devletindedir. Ve zirve yaptığı döneme bakarsak İslam'ın gerçekten yaşandığını görürüz. Ne zaman İslam'dan kopulmaya başlandı işte o vakit Osmanlı için çöküş başladı. Şu anki karma sistem ayrı okutulan sistemden daha iyi olsaydı bu gün Türkiye en güçlü devlet haline tekrar gelirdi. Ama gelmiyor bu kafayla gelemezde. Ayrıca peygamber efendimiz (sav) in dönemini okursan bir kadın ile erkeğin (ailevi ve karı-koca halleri dışında ve dinimizi öğrenme amacında hariç) kolay kolay konuşmadığını, peygamber efendimiz (sav)'in kadınlara dinimizi anlatırken araya perde çektiğini ve perdenin arkasından konuştuğunu öğrenirsin. Bu durumada karma eğitim bir müslüman için uygun bir eğitim değildir. Bizim örnek alacağımız kişi peygamber efendimiz (sav)'dir. Ha sen benim için bu önemli değil çağın gerektirdiği önemlidir dersen peygamber efendimiz (sav) in çağının da pek iyi olduğu söylenemez. Ta ki o gelip Allah'ın dinini yaymaya başlayıncaya kadar. Bu durumda bu forumda gezinmen ne kadar doğrudur bilmiyorum. İslami bir forum burası. İslam görüşünü kirletelim forumu değil!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.