You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...

Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...

General
RE: Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
talibana kurban ol sen veysel
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Türk Gençliğinin Kadına Değişen Bakış Açısı ve Bunun Getireceği Tehlikeler...
yahu istediğin cevapları 500 kere vermemişiz gibi demagoji yapıyorsun, sıkılmadın hala :D benim forumda bulunduğum zamanın en az 3 katı zamandır bu forumla meşgulsün aynı saçmalıklara devam ediyorsun çokça kez işine gelmeyen cevapları aldın. kurancı olduğun iddianda bile samimi değilken seni kaale alacak değiliz azıcık siteyi takip eden biri kim sıkışmış kim sıkışmamış gayet görüyor, Allah da biliyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neco sana hakaret eden yok, olanı söylüyorum ben. Biraz araştır bakalım o özendiğin Avrupayı, yaptıkları araştırmalara bak bakalım eğitim sistemlerinin gelişmesi için neleri bulmuşlar araştırmalarında, sonra gel burada bizlere sırıt.

Bende sana bir soru soracağım gerçekten Müslüman mısın?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
cok guzel bi yazi yazmisiniz guzel seylere deginmisiniz. ozellikle bu tv int ve cep teli ciktiktan sonra toplumun ahlaki cok bozuldu. onceden aaa dedigimiz cogu sey simdi oyle siradanlastiki. ve muhafazakar aileler bile cok rahat artik. birde turkiye muhafazakarlasiyo demezlermigülücük tam tersi olsaymisiz nasil olcakti merak ediyorum.

tesir forumda butun islami konulari en one aldik bastan en asagiya kadar islami bolumler mevcut. surekli dini konular acip aktif tutmaya calisiyoruz. insanlarin eline klavyeyi verip buraya bunlari yazin diye de bizmi karisicaz

ayrica sende son zamanlara kadar gayet iyi egleniyodun. ne olduysa sitede uyelerle kavga edip aran bozulduktan sonra oldu devamli kotulemeye calisiyorsun. aklin basina simdimi geldi o kadar zaman sonra.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2013, Saat:06:29 AM, Düzenleyen: vip.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.