You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Turan ve TürkBirDEV!

Turan ve TürkBirDEV!

Acemi Üye
Turan ve TürkBirDEV!
Turan ve TÜRKBİRDEV projeleri nedir? Bunların amacları nelerdir? Nizam-ı Alem nedir? Ülkücülük islamiyete Engel midir? ve Tüm bu planların islama ve müslümanlara katkısı var mıdır? Açıklarmısınız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Turan ve TürkBirDEV!
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Peki Türk İslam Birliği Kurulabilir mi?
Hem Kafkasyayı hem tüm müslüman ülkeleri içine alan bir Sistem Oluşturulabilir mi?
Ne dersiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
birlikten bahsedeceksek önüne "Türk" koymak saçmadır. Giriştikleri hareketin batıl olduğunu söylemiştim, bir de osmanlıcı veya "türk-islam"cılar var. günümüz islam ümmetinin gerçekliğinden uzak düşünceler bunlar, günümüzde bir araya gelmek ve tağutlara karşı cihad etmek için bir araya gelenler var zaten. sorun bizim buralarda islamdan ve müslümanlardan kopuk bir halk olarak kalmamız.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
öyle bir şey demedim ki kardeşim gülücük birlik olunacaksa islam davası üstünden olacaktır, kafkaslarda da doğu türkistanda da müslümanlar zulüm görüyor Allah yardımcıları olsun, cihad ve vahdet için atılacak her adım şu zamanda çok önemli ve mükafatı da büyük olacaktır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Teşekkürler gülücük
O halde bunun adını şimdiden koymalıyız öyle değil mi?
Şöyle güzel bir isim söyleyebilir herkes.. İsterse belli kuralları veya gidilecek yolları da belirleyebilir..
Belki ileride görebiliriz bu ismin hareketlerini, kim bilir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
müslümanlar kendilerini Allaha teslim olmuş biri haline getirmeliler, bu durum bizim birbirimize dönmemizi ve güçlenmemizi de getirecektir Allahın izniyle. dediğimi yanlış anlamayın bu Türkbirdev hareketi kafkas ve doğu türkistan mazlumlarına yardım ediyor diye (ediyor ise) meşru olacak değildir. bizler müslümanlar olarak bir araya gelmeliyiz, dışarıda tebliğ görevimizi yapmalıyız, evlerimizde yeni nesilleri dinimizin emrettiği yolda yetiştirmeliyiz. bunlardan önemlisi CANIMIZ ve MALIMIZ İLE CİHAD edebilmeliyiz, canımızla edemiyorsak da malımızla mücahidlere destek vermeliyiz. Tevhide inanıyorsak sorumluluklarımızın da olduğunu bilmeliyiz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eğitim ailede başlar..
Ancak bunlar için önce Şu ülkeyi yönetecek islam gencini adam akıllı kendimiz yetiştirmeliyiz.
Sonra ülkenin başına getirmeli ve ne gerekiyorsa yaptırmalıyız..
Gencimiz ankarada hareketlerini devam ettirirken bir de gizli bir teşkilat kurarak hem silahlı hem silahsız olarak Türkiye içinde yayılmalıyız..
Her yerde ''Allah'' dedirtmeliyiz..
Böylece gelecek nesillerin de ''Allah'' demesi için eğitiriz.
Sonra bu gelecek nesil, kurulan bu altyapıdan aldığı destekle artık önünde engel bulamaz..
Sonrasında ülke içinde biten problemlerden hemen sonra Dünyaya yayılabiliriz.. Tıpkı masonlar gibi.. ve misyonerler misali..

Ben böyle düşünüyorum.. Eklenecek birşey varsa veya yanlış olan varsa uyarınız..
Çünkü Gelecek türk nesli (inşallah) %100 Müslüman olacak.
(Amin)

Not: Bu arada Nizam-ı Alem' i söylemedik?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-10-2012, Saat:10:19 PM, Düzenleyen: *M-ma.
General
Öncelikle Türkiye'de islamın doğru anlaşılması ve kitleler halinde doğruca tebliğ edilmesi lazım. Türkiye'de demokrasi, laiklik, tasavvuf gibi pek çok konu hakkında doğru bilinen yanlışlar var. Bunun dışında genelden özele doğru inersek türkiyedeki cemaatlerin hocalarının hataları, cemaatçilik gibi şeyler de var. Öncelikle Türkiyede ortak inanç/esaslar/fikirler altında bir araya gelinip sonrasında da hedefler belirlenip bu hedeflere göre hareket etmek lazım bence.

Tabi "bence"lerle üretilecek fikirlerden çok "ben"ler ile yapılacak işlere ihtiyaç var galiba. Allah yardımcımız olsun.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.