Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Turan ve TürkBirDEV!
Turan ve TürkBirDEV!
birlik olunacaksa islam davası üstünden olacaktır, kafkaslarda da doğu türkistanda da müslümanlar zulüm görüyor Allah yardımcıları olsun, cihad ve vahdet için atılacak her adım şu zamanda çok önemli ve mükafatı da büyük olacaktır.

O halde bunun adını şimdiden koymalıyız öyle değil mi?
Şöyle güzel bir isim söyleyebilir herkes.. İsterse belli kuralları veya gidilecek yolları da belirleyebilir..
Belki ileride görebiliriz bu ismin hareketlerini, kim bilir..
Ancak bunlar için önce Şu ülkeyi yönetecek islam gencini adam akıllı kendimiz yetiştirmeliyiz.
Sonra ülkenin başına getirmeli ve ne gerekiyorsa yaptırmalıyız..
Gencimiz ankarada hareketlerini devam ettirirken bir de gizli bir teşkilat kurarak hem silahlı hem silahsız olarak Türkiye içinde yayılmalıyız..
Her yerde ''Allah'' dedirtmeliyiz..
Böylece gelecek nesillerin de ''Allah'' demesi için eğitiriz.
Sonra bu gelecek nesil, kurulan bu altyapıdan aldığı destekle artık önünde engel bulamaz..
Sonrasında ülke içinde biten problemlerden hemen sonra Dünyaya yayılabiliriz.. Tıpkı masonlar gibi.. ve misyonerler misali..
Ben böyle düşünüyorum.. Eklenecek birşey varsa veya yanlış olan varsa uyarınız..
Çünkü Gelecek türk nesli (inşallah) %100 Müslüman olacak.
(Amin)
Not: Bu arada Nizam-ı Alem' i söylemedik?
Tabi "bence"lerle üretilecek fikirlerden çok "ben"ler ile yapılacak işlere ihtiyaç var galiba. Allah yardımcımız olsun.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi