You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tum uyelerin dikkatine

tum uyelerin dikkatine

Profesör
RE: tum uyelerin dikkatine
bugune kadar oyle bir oylama yapmadik sistemi bozmaya gerek yok bi uye mod olmak istiyorsa zamani gelince olur zaten ki bugune kdar hep oyle oldu. benin tercihlerime saygi duyunuz lutfengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
noyan ins burdaki paylasimlar ortamin yumusamasina katkida bulunur. hepimizin yanlis yaptigi anlar illa ki olur onemli olan fazla buyutmemek karsimizdakini kirmamak anlayisli olmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hiç rep vermediğim halde çok rep verdiğinden repin kalmamış diyor. şimdi kimi suçlayayım gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
biri replerini yürütmüş demekki elez gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Herkesin elbette ki bi "Eşref Ve Eşek" saati var... Hiçbirimiz mükemmel değiliz... Bir anlık öfkeye kapılıp kötü şeyler söyleyebiliyoruz... Ya da işimize gelmeyen şeyde müdahale edip o sonucu ortadan kaldırmaya uğraşıyoruz... Ama bir de empati yapmayı denesek... Sadece empati değil ayrıca, kimimiz genç kimimiz nişanlı kimimiz evli... Hiçbirimizin düşünce ve psikolojisi bir değil... Siz ne benden 30-40 yaşındaki bir adam gibi olgunluk bekleyebilirsiniz, ne de ben sizden benimle şakalar yapıp eğlence isteyebilirim... Herkes cuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırırsa hiç bir sorun kalmaz ortada. Birde şu var özür dilemek en büyük erdemdir benim gözümde... Ben haksız olsam da sakinleştikten sonra özür dilerim... İster büyüğüm olsun ister küçüğüm. Ben egomun ağzına bakmam. Ama haklıysam sadece lafta kalır özrüm... Haksızsam özür yerine ulaşır merak etmeyin... Kısacası "HERKES KENDİ KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESE ŞEHİRDE PİS YER KALMAZ!..."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ins bu soylediklerimiz hepimize yarar saglar daha sakin anlayisli olur birbirimize karsi.

Y_klbk tamam listede ust siralardasin zamanla bakicaz artik:-:-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Mahi Taban'ı çok özlüyorum gülücük Konu yaş maş değilmiş..başta öyle düşünüyordum ama kesinlikle yaş değilmiş..Ondaki olgunluğu çoğu yaşıtında göremedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.