You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tüm Üyelerimizin Dikkatine

Profesör
Sitemizin mail sistemi bildiğiniz üzere şuan sorunlu Bu hatayı gidermek için hostumuzu sıfırladık. Bu yüzden siteyi yedekleyip yeniden kurmak gerekti. Fakat 30 temmuzda aldığımız son yedek db si sorunlu çıktı. Bütün karakterler konular mesajlar eksikti. Bu yüzden 29 temmuzda aldığım yedek dbyi geri yükledim. Allahtan gece yedeklemiştim siteyi o gün bilgisayar değiştiğmi için yoksa site 15 gün geriye dönebilirdi ucuz yırttıkgülücük Sadece 30 temmuzda yazılanlar silindi 1 günlük bir kaybımız oldu bilginiz olsun.Herşeyi yeniden yükledim gözünüze çarpan eksik bişey olursa bildiriniz

29-07-2010 05:37 PM sitemizin son kayıt tarihidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-08-2010, Saat:02:17 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Tüm Üyelerimizin Dikkatine
hayırlısı inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
keşke sadece 1 gün kaybımız olsaydı oysaki elimizden kayıp gidenlerin farkında deiliz...
bende konuya böyle bi açıdan baktım:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir kere daha olmuştu 15 gün geriye gitmişti zaman tüneli gibi keşke bende yazdığım mesajları yedeklese idim ama nerden bileyimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.