You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜM ÜYE ARKADAŞLARIMA..DUYURU...!!!!!

TÜM ÜYE ARKADAŞLARIMA..DUYURU...!!!!!

Forumcu
RE: TÜM ÜYE ARKADAŞLARIMA..DUYURU...!!!!!
Tüm arkadaşlarıma,

Başlık yazımda belirtmeye çalıştığım ana fikri bir kere daha belirtme gereğini duyuyorum:

Halkımızın, İSLAMİYETİN HOŞGÖRÜSÜNÜ,GERÇEK RUHUNU,GERÇEK ANLAMINI, TERTEMİZ, PIRIL PIRIL DÜŞÜNCE SİSTEMİNİ, İSLAMİYETİN GÜLERÜZÜNÜ öğrenebilmesi ancak İMAM-HATİPLERİN çalışma ve çabalarıyla olabilir.

Sitede kimseye sataşma niyetim kesinlikle yok...sataşmayı düşünmem...
Sataşma ACİZLİK ifadesidir...Her sitede ölü yıkayıcılar da var,sataşmayı
huy edinenler de vardır.. Benim onlarla işim yok..

Ben sitede yazılan değerli yazılardan bir şeyler öğrenme, ve de
bu arada düşündüklerimi yazarak eleştirilerini almak için buradayım..

Tüm arkadaşlarıma selam ve dua ile...
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
bizde öyle ama sen konuları çok yanlış yorumluyosun ve inkara kadar gidiyosun bak kardeş sana tavsiyem konuşmalarına dikkat ederek konuş bi söz bile farkında olmadan dinden çıkmaya sebep olabilirWink

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
yorup yapmakdan kacınıorm

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
SEN ÖLDÜRÜSÜN ADAMI SIMAY :D AMA BENIM YASIM COK GENC DAH A

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.