You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Tövbe fırsatı
-Zamanının ünlü Arap şairi El-Aşa yola çıkmış, gürül gürül adımlarla ilerlerken bir arkadaşı karşısına çıkıp nereye gittiğini sorar. –Muhammed’in yanına, Müslüman olmaya gidiyorum cevabını verir. Arkadaşı, -Ama Muhammed zinayı yasakladı, deyince, -Sorun değil, ben bunun üstesinden gelebilirim karşılığını verip yoluna, devam eder. Peşinden koşup tekrar kolundan tutar arkadaşı, -Ama Muhammed içkiyi de yasakladı diye devam eder. Bu sefer duraklar El-Aşa. İçki müptelasıdır ve bırakmayı düşünmek o anda ağır gelir kendisine. –Bak işte bunu düşünmem lazım der. -En iyisi ben bir yıl daha doya doya tam tadını çıkarıncaya kadar içeyim, ondan sonra giderim Muhammed’e der, geriye döner. Fakat El Aşa yaşayacağına emin olduğu o bir yıla nail olamadan birkaç ay sonra vefat eder. İleride tövbe ederim, şimdi bu haram işin zevkini doya doya çıkarayım düşüncesiyle davrananlara duyurulur. Bakalım Allah sizi tövbe edebileceğiniz o vakte kadar yaşatacak mı? Bakalım bu pazarlığınıza karşı size o tövbe fırsatını verecek mi? Sanki yarına yaşayacağınıza garantiniz var da on yıl sonrasına randevu veriyorsunuz kendinize… Muhammed Bozdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.