You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tony Blair her gün Kur’an-ı Kerim okuyor

Profesör

[Resim: 54634.jpg]

İngiltere eski Başbakanı Blair, Alman Die Zeit dergisine yaptığı açıklamada, "Her gün Kur’an okuyorum" dedi ve ekledi: "İnanç her şeydir"

İngiltere’nin eski Başbakanı Tony Blair, Alman Die Zeit dergisinden Jan Ross und Patrick Schwarz’a verdiği bir röportajda, “Düzenli olarak Kur’an okuyorum, aslında her gün okuyorum.” dedi. 55 yaşındaki politikacı, Hz. Muhammed ile ilgili olarak da “O çok uygar bir liderdi” dedi. Hıristiyan ve Müslümanlar arasındaki önyargıları değerlendirirken Blair şöyle konuştu: “Hıristiyanlar hemen, ‘Ama onlar bizden nefret ediyor’ diyor. Ancak Kur’an’da Hz. İsa ile ilgili olup da, derinden saygılı olmayan bir gönderme yok.”

Blair, “İslam dinine geçmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna da “Hayır hayır, lütfen bu konuya girmeyelim” diye cevap verdi.

İngiliz politikacı, başbakanlığı bıraktıktan sonra Katolikliğe geçtiğini açıklamıştı. Bu seçimin öncelikle karısı ve çocuklarının Katolik olması ile ilgili bir karar olduğunu, tabii manevi bir tarafı da olduğunu söylüyor.

İNANÇ HER ŞEYDİR, GÜÇ VERİR

Blair başbakanlığı döneminde inancı hakkında konuşmayı pek tercih etmeyen bir liderdi. Bu konuda büyük konuşmaktan kaçınmasının sebebini ise, “Medyanın demeçlerimi her zaman çarpıtıyor olması” olarak açıklıyor.

“İnanç her şeydir. Size güç verir.” diyen 55 yaşındaki politikacı, “Başka şeyler de var tabii bunu sağlayan, ama inanç değerlere sadık kalma gücü verir.” diye konuştu.

IRAK VE AFGANİSTAN’I DİKTATÖRLERİN ELİNDEN KURTARDIK

Blair 2008 baharında, dünyanın büyük dinlerini bir araya getirmeyi amaçlayan bir vakıf kurdu. Ayrıca geçen yıl görevini Gordon Brown’a bıraktıktan sonra AB, BM, ABD ve Rusya Dörtlü’sünün özel Ortadoğu temsilcisi olan Blair, bölgede din faktörünün çok önemli olduğunu söyleyerek, “Öncelikle insanların inançlarını anlamak gerekiyor. Farklı dinlerle uzlaşma ancak bu sayede olur” dedi.

Blair, muhabirin Irak ve Afganistan operasyonlarında Müslümanların baskı gördüğünü söylemesine üzerine Blair, “Kim baskı görüyor. Biz bu ülkeleri, iki büyük diktatörün elinden kurtardık” dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Tony Blair her gün Kur’an-ı Kerim okuyor
...
Blair, muhabirin Irak ve Afganistan operasyonlarında Müslümanların baskı gördüğünü söylemesine üzerine Blair, “Kim baskı görüyor. Biz bu ülkeleri, iki büyük diktatörün elinden kurtardık” dedi.

-ne kadar teşekkür etsek azdır- peh utanmaz bunlar ya pişkinlik başka bişey değil artı KURAN-I KERİM okuması neyi değiştirir mazlum masum halkı katletti bu caniler!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Tony Blair her gün Kur’an-ı Kerim okuyor
bu adamın hiçbi dediğine kesin emin olamıyorum.. görev başındayken angelikanım diye geziyodu ortada.. görev bitti katolikim.. dedi.çıktı işin içinden. gerçi ingilizlerin sürekli müslüman olduk.. olabiliriz. söylentileride baydı artık.. gerçekçe bile bunu söyleyen hangi ingilizse hepsini arabistanlı lawrence lar olarak görüyom.müslüman kolonilerinden petrol alıp.din ve sözde özgürlük satan adamlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: Tony Blair her gün Kur’an-ı Kerim okuyor
Zefyhr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu adamın hiçbi dediğine kesin emin olamıyorum.. görev başındayken angelikanım diye geziyodu ortada.. görev bitti katolikim.. dedi.çıktı işin içinden. gerçi ingilizlerin sürekli müslüman olduk.. olabiliriz. söylentileride baydı artık.. gerçekçe bile bunu söyleyen hangi ingilizse hepsini arabistanlı lawrence lar olarak görüyom.müslüman kolonilerinden petrol alıp.din ve sözde özgürlük satan adamlar

İNŞ.DEDİĞİN GİBİ DEGİLDİR KARDEŞİM...EGER GERÇEK MANADA DİNİMİZİ RUHUNDA HİSSEDİYORSA BAŞKA BİR YÖNE KAYAMAZ..YANİ ÖYLE UMUYORUM Kİ İNŞ.HİSSDİYORDUR...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.